Έκλαψε στα γέλια η Έλενα Τσαβαλιά - Δείτε το βίντεο με τον Μάρκο Σεφερλή

Τρελό γέλιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκλαψε στα γέλια η Έλενα Τσαβαλιά - Δείτε το βίντεο με τον Μάρκο Σεφερλή

Έκλαψε στα γέλια η Έλενα Τσαβαλιά στο βίντεο με τον Μάρκο Σεφερλή. Τι της είπε και δεν μπορούσε να κρατηθεί την ώρα που εκείνος μίλαγε στην ανάρτηση που έκαναν παρέα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram;

Το ζευγάρι μένει και αυτό σπίτι, όπως όλοι άλλωστε για να προστατευτούμε από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη και να σταματήσουμε την εξάπλωση της έτσι ώστε να βγούμε ξανά όλοι μας έξω και να είμαστε καλά.

Οι τρεις τους παρέα με τον γιο τους γιόρτασαν το Πάσχα σπίτι και το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για τα χρόνια πολλά. Ωστόσο την Έλενα Τσαβαλιά την έπιασαν τα γέλια και δεν μπορούσε καθόλου να μιλήσει.

«Χρόνια πολλά και καλά με ΥΓΕΙΑ ! #menoumespiti #markosseferlis #elenatsavalia #wish #wishes #easter #happyeaster #stayhome» έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν:

Η ίδια πριν λίγο καιρό μίλησε και αποκάλυψε συγκινημένη τα προβλήματα που πέρασαν στα οικονομικά με τον Μάρκο Σεφερλή.

Πριν λίγο καιρό ωστόσο είχε και γενέθλια η Έλενα Τσαβαλιά και τα λόγια αγάπης του Μάρκου Σεφερλή συγκινούν

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες η Έλενα Τσαβαλιά με αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό της. Μάλιστα, δεν έλειψαν τα λόγια αγάπης από τον σύζυγο της, Μάρκο Σεφερλή. Η ξανθιά ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από το θέατρο, προκαλεί σοκ με την ηλικία της, καθώς δεν της φαίνεται καθόλου. Μπορεί να «ρίξει» κάτω ακόμη και 20άρες.

Το βράδυ του Σαββάτου μαζί με αγαπημένους φίλους, συνεργάτες αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή με το γιο τους, έκανε ένα όμορφο party για να γιορτάσει το γεγονός που μεγάλωσε κατά ένα χρόνο. Έσβησε μια τούρτα υπερπαραγωγή και πέρασε μοναδικές στιγμές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Τσαβαλιά μοιράστηκε μια φωτογραφία από το party της με τους διαδικτυακούς της φίλους και έστειλε ένα δημόσιο «ευχαριστώ». «Ευχαριστώ τον Θεό που μ’ αφήνει να μεγαλώνω! Happy birthday to...me», έγραψε.

Από την άλλη ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να ευχηθεί στη σύζυγο του με μια φωτογραφία τους μαζί με το γιο τους. «Οι άντρες της ζωής σου ευχόμαστε στη γυναίκα της ζωής μας χρόνια πολλά, καλά κι ευτυχισμένα! Το τελευταίο άσ’ το πάνω μας! Σ’ αγαπάμε πολύ», της έγραψε.