Η απίστευτη ατάκα του Λιάγκα για την Φαίη Σκορδά και τον κορωνοϊό

Τι είπε ο παρουσιαστής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η απίστευτη ατάκα του Λιάγκα για την Φαίη Σκορδά και τον κορωνοϊό

Η απίστευτη ατάκα του Λιάγκα για την Φαίη Σκορδά και τον κορωνοϊό. Ο παρουσιαστής πέρασε χθες μαζί με την πρώην σύζυγο του τα γενέθλια του γιου τους και σήμερα στην εκπομπή του δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτό.

Τα γενέθλια του είχε χθες ο μεγάλος γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Γιάννης. Οι συντελεστές της εκπομπής “Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα” ευχήθηκαν στον παρουσιαστή σήμερα τα καλύτερα για το γιο του και εκείνος αναφέρθηκε σε εκείνα και πως περνάνε την καραντίνα.

“Στα παιδιά ήταν δύσκολα τις 15 ημέρες που ήταν σε καραντίνα με τη μαμά τους, γιατί η Φαίη ως γνωστό το πέρασε τώρα εγώ αμφιβάλλω αν το πέρασε γιατί δεν είχε ούτε ένα σύμπτωμα ποτέ, αλλά οκ”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως πέρασε τη μέρα του Πάσχα μαζί με τα παιδιά του και τη Φαίη Σκορδά, αφού όπως είπε αυτό συμβαίνει όταν κάποιος τους γιους του έχει γενέθλια.

Λίγο πριν ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι υπεβλήθη σε ενέσεις για ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε

Το πρώην ζευγάρι χθες βρέθηκε μαζί και έκανε και τις ίδιες αναρτήσεις

Ο Γιαννάκης λοιπόν χθες έκλεισε τα 9 του χρόνια και στο σπίτι τους έχουν διπλές χαρές, αφού γιορτάζουν και το Πάσχα αλλά και τα γενέθλια του μικρού.

Οι τέσσερις τους πέρασαν μαζί την Κυριακή του Πάσχα και έσβησαν μια πάρα πολύ εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια του μικρού.

Τόσο η Φαίη Σκορδά, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασαν την φωτογραφία στα Insta Stories του και ευχήθηκαν με τον πιο γλυκό τρόπο.

Δείτε τες:

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας φωτογραφία

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας μαζί