Θυμάστε την Ελευθερία Καρναβά του GNTM; - Τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της

Θα μείνετε άφωνοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θυμάστε την Ελευθερία Καρναβά του GNTM; - Τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της

Θυμάστε την Ελευθερία Καρναβά του GNTM; Ε λοιπόν ξεχάστε την. Η ίδια έκανε τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της και την μοιράζεται καθημερινά στα social media της.

Την Ελευθερία Καρναβά την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων και ήταν από εκείνες τις κοπέλες που είχε προκαλέσει αρκετά τόσο για τον χαρακτήρας της, όσο και για το ταλέντο της.

Η ίδια είχε καταφέρει να πάρει το Golden Pass όμως δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές ότι μπορεί να είναι και η νικήτρια κι έτσι αποχώρησε νωρίτερα από ότι περίμενε.

H ανανεωμένη Ελευθερία Καρναβά του GNTM ρίχνει το Instagram

Όπως έχε κάνει γνωστό, μέσα από συνεντεύξεις και δηλώσεις της, έχει κάνει σπουδές πάνω στον κινηματογράφο ενώ θέλει να γίνει σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής η ίδια απολαμβάνει την νέα της καριέρα και μοιράζεται πολλές και αποκαλυπτικές φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ελευθερία Καρναβά να πούμε ότι τα "πέταξε" όλα έξω. Ευχαρίστησε μάλιστα και τη μαμά της για την ομορφιά της με την φωτογραφία της.

Η απάντηση για το αν έχει χωρίσει

H ίδια είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα», όπου μίλησε για το GNTM, τις FF αλλά και για τα όσα έζησε. Στην συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη την ρώτησε πόσο καιρό είναι μαζί. «Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό», είπε η Ελευθερία. «Δεν έχετε χωρίσει, να υποθέσω», είπε η Ελεονώρα και η Ελευθερία απάντησε ότι «δεν ξέρω».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις FF λέγοντας: «Αν με τις FF δεν ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο δεν θα γίνονταν όλα αυτά. Στην αρχή δεν το πήρα πολύ σοβαρά και πίστευα ότι θα σταματήσουν κάποια στιγμή. Εγώ καθόμουν με τις φίλες μου πάντα και πήγαινα αργά στο δωμάτιο για να κοιμηθώ. Επαγγελματικά με βοήθησε το GNTM, μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις. Θα μου άρεσε πολύ να έφευγα στο εξωτερικό».

«Κρατάω επαφές με όλα τα κορίτσια εκτός από τις FF. Από τις FF μιλάω μόνο με τη Μαρτίνα, η οποία μου ζήτησε συγγνώμη όταν τελείωσε το παιχνίδι και αυτό μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Δεν μιλάω με τους κριτές, είμαι πολύ ντροπαλή για να τους στείλω μήνυμα να ρωτήσουν τι κάνουν», είπε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Καρναβά.

TAGS