Το βαφτιστήρι του Γιώργου Παρτσαλάκη ραγίζει καρδιές: "Με ενημέρωσαν από το τηλέφωνο ότι..."

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το βαφτιστήρι του Γιώργου Παρτσαλάκη ραγίζει καρδιές:

Το βαφτιστήρι του Γιώργου Παρτσαλάκη ραγίζει καρδιές: "Με ενημέρωσαν από το τηλέφωνο ότι είναι μια χαρά και όχι πια διασωληνωμένος". Δείτε όλα όσα αποκάλυψε για την υγεία του γνωστού ηθοποιού.

Η διάγνωση, όπως είχε αναφερθεί, ήταν οξύ στεφανιαίο σύνδρομο, με τους θαυμαστές του αγαπημένου ηθοποιού να αγωνιούν και τον αναδεξιμιό του να δίνει τις απαντήσεις, καθησυχάζοντας άπαντες, αφού αναγκάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όλα όσα ανέφερε το βαφτιστήρι του Γιώργου Παρτσαλάκη για την υγεία του

Ο Βασίλης Τσιάρας, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN, ανέφερε ότι «πληροφορήθηκα για το περιστατικό τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου προς Κυριακή του Πάσχα. Δεν το πίστευα, γιατί είχαμε μιλήσει από τις 19:30 και μου έλεγε, ότι είχε βαρεθεί κλεισμένος 40 μέρες λόγω της καραντίνας. Ο γιος του μου είπε, ότι είναι μια χαρά και έχει αποσωληνωθεί, ενώ την Τετάρτη (22/4) θα πάρει εξιτήριο».

Τι είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για όσα πέρασε τις τελευταίες μέρες μιας και χρειάστηκε να μπει σε καραντίνα για αρκετό καιρό χωρίς να έχει αρρωστήσει, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων που τον έκανα να πραγματοποιήσει ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

«Ήμουν για 15 μέρες σε καραντίνα στην Κύπρο, ήρθα στην Ελλάδα και μπήκα σε άλλες 15 μέρες καραντίνα, για να μην πληρώσουμε και το πρόστιμο, με αποτέλεσμα ένα μήνα να μην είναι πολύ καλά τα νεύρα.

Τέλοσπαντων, όμως, τα φέρνουμε σε ένα λογαριασμό. Εκείνο που ήθελα να πω είναι ότι, ναι, τελικά αυτός ο λαός κουβαλάει λίγο τον Καζαντζάκη μέσα του που είχε πει πως, αν αυτός ο κόσμος δεν σωθεί εγώ φέρω την ευθύνη. Και όταν λέμε στον ελληνικό λαό ότι θα πρέπει να προστατευθεί και να προστατεύσει τους γύρω του, το έκανε πράξη. Σωθήκαμε ακριβώς γιατί έχουμε φιλότιμο, πιστεύουμε ο ένας τον άλλον και σεβόμαστε» είπε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Στη συνέχεια, ο αγαπημένος ηθοποιός συμπλήρωσε: «Είναι ένα μάθημα καλό γιατί η χώρα μας είναι 52 σε αυτή την καταστροφή που είναι πάρα πολύ μεγάλο επίτευγμα αυτό. Θα πρέπει να το συνεχίσουμε, να κρατήσουμε γερά γιατί όταν ο εχθρός δεν φαίνεται και είναι ύπουλος πρέπει να προστατευθούμε για να μπορούμε να είμαστε στη συνέχεια ελεύθεροι».