Η Μελίνα Ασλανίδου εκμεταλλεύτηκε τον καιρό και πήγε για... ηλιοθεραπεία

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μελίνα Ασλανίδου εκμεταλλεύτηκε τον καιρό και πήγε για... ηλιοθεραπεία

Μπορεί η Μελίνα Ασλανίδου να μένει στο σπίτι της, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία της υγείας μας, ωστόσο περνάει την καραντίνα όσο πιο όμορφα μπορεί. Σήμερα, εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και πήγε να απολύσει τον ήλιο κάνοντας... ηλιοθεραπεία.

Καθημερινά βρίσκει διάφορους τρόπους για να περάσει η ώρα της μέσα στο σπίτι. Είτε θα πάει να κάνει την γυμναστική της, είτε θα κάνει την βόλτα της με το αγαπημένο της σκυλάκι. Ενώ όταν μένει στο σπίτι χαλαρώνει, αφού δεν έχει πλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η τραγουδίστρια, όπως όλοι μας ακολουθεί τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τους αρμόδιους φορείς για την προστασία της υγείας μας από τον φονικό ιό, και μένει μέσα στο σπίτι της σε αυτοπεριορισμό. Ωστόσο, δεν αφήνει ούτε ημέρα να πάει χαμένη.

Όπως πριν από λίγες ημέρες που πήρε τα πατίνια της και πήγε βόλτα στο Ρίο. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες της από βόλτα που έκανε με τα πατίνια της στην γέφυρα του Ρίο Αντίριο στην όμορφη Πάτρα.

Η Μελίνα Ασλανίδου πόζαρε στο φακό με αθλητικό look. Το καυτό σορτσάκι της ωστόσο τράβηξε όλα τα βλέμματα και συγκεκριμένα τα απίστευτα πόδια της που είδαμε χωρίς ίχνος φίλτρων. Όπως φαίνεται η τραγουδίστρια πίνει πολύ νεκρό και γυμνάζεται αφού δεν έχει ούτε ίχνος κυτταρίτιδας. Δείτε την ανάρτηση εδώ.

Οι φωτογραφίες από την ηλιοθεραπεία της

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφία της, από βόλτα που έκανε στην φύση. Μάλιστα, απόλαυσε τον ζεστό ήλιο κάνοντας μια μίνι ηλιοθεραπεία σε ένα παγκάκι

«Καλημερα! Χριστος ανεστη.... #πασχα #μένουμεσπίτι #διαφορετικα», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτηση της.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως, τσακίζει κόκαλα το μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου. Η τραγουδίστρια έκανε μια δυνατή ανάρτηση στο Instagram για την ημέρα του Πάσχα που συγκινεί και δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους εκεί έξω.