Νέο spoiler "φωτιά" - Τρεις παίκτες επιστρέφουν στο MasterChef

Ποιους θα δούμε πίσω στις οθόνες μας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέο spoiler

Νέο spoiler "φωτιά" έσκασε πριν λίγο, καθώς έγινε γνωστό ποιοι τρεις παίκτες επιστρέφουν στο τηλεοπτικό ριάλιτι που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο. Μέχρι στιγμής είχε γίνει γνωστό πως μόνο ο Γιώργος που έφυγε στο χθεσινό επεισόδιο θα επέστρεφε στο MasterChef.

Ωστόσο αυτό άλλαξε, μιας και μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έγινε γνωστό πως θα επιστρέψουν τρία άτομα στο σπίτι. Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο, καθώς όπως είδαμε στο τρέιλερ, οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει, επιστρέφουν ξανά και διεκδικούν μια θέση πίσω στο σόου.

Νέο spoiler "φωτιά" - Αυτοί είναι οι παίκτες που επιστρέφουν στο MasterChef

Τρεις από αυτούς θα πάρουν μια δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι και θα μπουν ξανά στο σπίτι. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, πρόκειται για τον Γιώργο Λασκαρίδη, την Μαρλέν Γρυντάκη και την Μαριάννα Πουλμέντη.

Τι είπε η σύντροφος του Γιώργου για την Κατερίνα στο MasterChef

«Φυσικά και νιώθω τιμή γιατί είμαστε σίγουροι ο ένας για τον άλλον, για τα αισθήματά μας. Ο Γιώργος είπε πως θα ακολουθήσουν πολλές ρομαντικές καταστάσεις όπου θα έχει την ευκαιρία να μου κάνει πρόταση γάμου, οπότε ας περιμένουμε. Όσο για το τι θα απαντήσω, θα είναι ο πρώτος που θα το μάθει. Αλλά ας περιμένουμε πρώτα μέχρι που θα φτάσει.

Αρχικά μου κάνει εντύπωση πως η κόντρα του Γιώργου με την Κατερίνα συνεχίζεται ακόμα. Σχετικά με όσα λέει εκείνη για τον Γιώργο, δε μιλάω ελληνικά, οπότε δε μπορώ να πω κάτι, γιατί δεν καταλαβαίνω τι λέει. Αλλά αν μιλάει άσχημα για τον Γιώργο δε συμφωνώ, γιατί δεν είναι έτσι ο Γιώργος. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεται η κόντρα.

Ναι, μπορώ να φανταστώ ότι της αρέσει ο Γιώργος και το κατανοώ. Θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Αλλά από την μεριά του Γιώργου όμως δεν υπάρχει ζήτημα, γιατί ξέρω πως είναι σίγουρος για μένα. Είναι δεδομένο πως δεν έχει αισθήματα για την Κατερίνα. Μου αρέσει πολύ να ακούω τα τρυφερά λόγια που λέει για μένα. Απολαμβάνω να τον βλέπω στο MasterChef» εξήγησε η Λότους.

Εκτός από όσα είπε η Λότους δείτε και όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο