Δέσποινα Βανδή: Έτσι τελείωσε το κεφάλαιο Φοίβος - "Άρχιζε να με πνίγει, ήθελα να..."

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Βανδή: Έτσι τελείωσε το κεφάλαιο Φοίβος -

Για ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της μίλησε η Δέσποινα Βανδή στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Ποια αυτά που είπε η τραγουδίστρια.

Ο Φοίβος έχει δώσει στην Δέσποινα Βανδή μερικά από τα πιο γνωστά της τραγούδια με τους δυο τους να είναι καλλιτεχνικό δίδυμο για πολλά χρόνια. Η συνεργασία τους ωστόσο έχει τελειώσει με την τραγουδίστρια να δέχεται και ερώτηση σχετικά με αυτό. Η ίδια έκανε λόγο για έναν "χωρισμό" προσθέτοντας ότι ήταν γλυκόπικρο το να τραβούν ξεχωριστούς δρόμους.

Ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά, αφού όπως είπε η ίδια του χρωστάει πολλά. Επίσης η Βανδή είπε ότι ήθελε να πει και τραγούδια άλλων δημιουργών και πως αυτό είχε αρχίσει να την πνίγει. Δείτε ωστόσο και τι αποκάλυψε για τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον γάμο τους.

Αυτά είπε η Δέσποινα Βανδή για το κεφάλαιο Φοίβος και το τέλος της συνεργασίας τους

"Με τον Φοίβο το κεφάλαιο έκλεισε γλυκόπικρα. Δεν μπορώ να σου πω εντελώς χαρωπά. Ήταν ένα χωρισμός. Έπρεπε να συμβεί. Έπρεπε να συμβεί γιατί θεωρώ ότι είχαμε κάνει έναν κύκλο και οι δύο, που έπρεπε να κλείσει για καλό και των δύο" είπε αρχικά η τραγουδίστρια μιλώντας στον Νίκο Χαζτηνικολάου.

"Αισθανόμουν ότι ήθελα να πω τραγούδια και άλλων συνθετών και αυτό το πράγμα κάποια στιγμή άρχιζε λίγο να με πνίγει. Ήθελα πολύ να το κάνω. Δεν αποκλείω καθόλου να συνεργαστούμε στο μέλλον. Τον εκτιμώ αφάνταστα, του χρωστάω πάρα πολλά, τον έχω πολύ καλά μέσα μου, γιατί βιώσαμε μαζί βήμα-βήμα όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχίας" πρόσθεσε ακόμα.

Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο