Όλος πράσινος ο κήπος του σπιτιού της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Είναι πανέμορφος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλος πράσινος ο κήπος του σπιτιού της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Φέτος για πρώτη φορά η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πέρασαν ένα τελείως διαφορετικό Πάσχα, όπως και βέβαια όλοι μας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το ζευγάρι έμεινε στο σπίτι του και μέσα από μια φωτογραφία είδαμε τον καταπράσινο κήπο τους.

Οι δυο τους πέρασαν τις ημέρες των εορτών του Πάσχα οι δυο τους στο σπίτι, αφού λόγω του ιού απαγορευόταν να πάνε στις οικογένειες τους. Για αυτό όπως θα δείτε και παρακάτω έμειναν σπίτι και πέρασαν την Ανάσταση φορώντας τις ρόμπες τους.

Ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια άλλη φωτογραφία της. Συγκεκριμένα, από τον πανέμορφο κήπο του σπιτιού τους που είναι μέσα στο πράσινο και τα δέντρα.

«Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη! Αγάπη και φως!Εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να είμαστε όλοι αγκαλιασμένοι σφικτά!! Σήμερα που θα φάτε καλά μην ξεχάσετε να ταΐσετε με ότι περισσέψει και τα αδέσποτα της γειτονιάς σας», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτηση της η ηθοποιός - παρουσιάστρια η οποία πόζαρε όλο χαμόγελο στο φακό.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες «έσκασαν» μερικά δυσάρεστα νέα για την Ζέτα Μακρυπούλια.

Νωρίτερα δημοσίευσε φωτογραφία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μέσα από το σπίτι

Εσείς είδατε την τρυφερή φωτογραφία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια εν μέσω πανδημίας και εορτών; Αν όχι χάνετε, καθώς το στιγμιότυπο που ανέβασαν στα social media προκαλεί πανικό.

Ανάσταση στο σπίτι έκαναν χθες το βράδυ η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, όπως όλοι μας, μιας και με τις εκκλησίες να είναι κλειστές και τα μέτρα κυκλοφορίας σε ισχύ, κανένας δεν μπορεί να βγει έξω.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια δημοσίευσε στα Instagram Stories της μια φωτογραφία από το βράδυ της Ανάστασης, όπου ποζάρει με τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη, κρατώντας λαμπάδες στο χέρι και λέγοντας, για το φετινό Πάσχα, «Ανάσταση με ρόμπα και τηλεόραση, πρώτη φορά. Μια εμπειρία ακόμη, λοιπόν».

Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφία Μιχάλης Χατζηγιάννης Πάσχα 2020