Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου μετά την αποχώρηση του από το MasterChef: " Υπήρχαν αρκετά μηνύματα που..."

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου μετά την αποχώρηση του από το MasterChef:

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου μετά την αποχώρηση του από το MasterChef. Ο παίκτης είπε πως «υπήρχαν αρκετά μηνύματα που τον έκαναν χαρούμενο» και θα απαντήσει σε όλα αυτές τις ημέρες.

O Γιώργος Λασκαρίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, καθώς συγκέντρωσε δυο βαθμούς λιγότερους από τον συμπαίκτη και κολλητό του Κώστα.

Ο ίδιος, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και μέσω ενός βίντεο ευχαρίστησε όσους στάθηκαν το πλευρό του.

Τα μηνύματα του Γιώργου μετά την αποχώρηση του

Ο Γιώργος μετά την αποχώρηση του έκανε δυο αναρτήσεις, μια μόνος του και μια με την κοπέλα του Λότους.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την υποστήριξη και τα όμορφα μηνύματα σας. Η αγάπη που εισέπραξα από εσάς είναι τόσο πολύ που πραγματικά με συγκινεί. Σας εύχομαι να είστε καλά με τις οικογένειες σας αγαπημένοι και πάνω από όλα υγιείς» έγραψε ο Γιώργος.

«Γεια σας παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη. Και πραγματικά μου δείχνετε αγάπη και συμπόνοια και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους. Υπήρχαν αρκετά μηνύματα που πραγματικά με συγκίνησαν. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο για μένα, που φαίνομαι αληθινός, που φαίνομαι ο Γιώργος. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εκεί και με υποστηρίζετε έγραψε στην πρώτη ανάρτηση.

«Ένα πράγμα που έμαθα από το να μένω σε ένα σπίτι έγκλειστος χωρίς καθημερινή επικοινωνία με ανθρώπους που αγαπάω, είναι πως τα απλά πράγματα στην ζωή είναι αυτά που έχουν σημασία. Ένα χαμόγελο, ένα καλημέρα, ένα φιλί. Πράγματα που δεν συνειδητοποιούμε την σημασία τους μέχρι να φανεί η απουσία τους. Ευχαριστώ την οικογένεια μου τους φίλους μου και φυσικά την αγάπη της ζωής μου Lotus, για την συμπαράσταση όλο αυτό τον καιρό» έγραψε στην δεύτερη.

Δείτε και τι είπε η κοπέλα του Λότους για την Κατερίνα και την κόντρα τους