Η φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με το φιλί στο στόμα που «έριξε» το Instagram

Είναι πολύ γλυκιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με το φιλί στο στόμα που «έριξε» το Instagram

Η Ρούλα Κορομηλά είναι λάτρης των social media και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω διάφορων αναρτήσεων που πραγματοποιεί. Όπως, πριν από λίγες ημέρες με μια φωτογραφία με το φιλί στο στόμα που «έριξε» το Instagram, αφού ήταν πολύ γλυκιά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μένει στο σπίτι της προκειμένου να προστατευθεί από τον κορωνοϊό αλλά και για να προστατεύσει τους γύρω της και φαίνεται πως δεν τα περνάει και τόσο άσχημα στην καραντίνα, μιας και όπως δηλώνει η ίδια, αυτό που την χαλαρώνει περισσότερο είναι να κάθεται και να απολαμβάνει τον πανέμορφο κήπο της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ρούλα Κορομηλά δεν βαριέται ούτε λεπτό στο σπίτι, αφού καθημερινά βρίσκει τον τρόπο για να περάσει όσο πιο δημιουργικά γίνεται στο σπίτι της. Στο σπίτι της επίσης, πέρασε και τις ημέρες του Πάσχα, αφού λόγω της πανδημίας υπήρξε γενική απαγόρευση.

Η παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, απεικόνιζε δυο παιδάκια να δείχνουν πολύ γλυκό φιλί το ένα στο άλλο και δεν γίνεται να μην «λιώσεις» με την εικόνα που βγάζει τόση αγάπη.

Αυτή είναι η φωτογραφία

«Χριστός Ανέστη. Αγαπη, δύναμη και φως στη ζωή σας. Ολα αντιμετωπίζονται ψύχραιμα και με ενσυναισθηση ! Όποτε αισθάνομαι αδύναμη, θυμάμαι τις καταςταςεις που μ έκαναν δυνατή!Οποτε αμφιβάλω σκέφτομαι πως η ζωή ειναι πολύτιμη αλλα κ πολύ σύντομη για να δωσει άλλο ενα λεπτό σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε δεν με κάνει χαρούμενη! Χρονια σας πολλά», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Η Ρούλα Κορομηλά να σημειώσουμε πως είναι ευαισθητοποιημένη με τα γεγονότα του κορωνοϊού και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να μείνουν σπίτι. Αυτό το έκανε για ακόμη μια φορά με ένα βίντεο που ραγίζει καρδιές και θα σας κάνει να «λυγίσετε».