Σοκ! Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Γιουσέφ ήταν ζευγάρι στο παρελθόν και δεν το γνώριζε κανείς

Απίστευτο! Το αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ! Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Γιουσέφ ήταν ζευγάρι στο παρελθόν και δεν το γνώριζε κανείς

Ένα σοκ στην ελληνική showbiz επικρατεί με την αποκάλυψη της Αναστασίας Γιουσέφ, αφού όπως έκανε γνωστό στο παρελθόν χωρίς να το γνωρίζει κανείς, ήταν ζευγάρι με τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή, Νίκο Οικονομόπουλο.

Η Αναστασία Γιουσέφ συγκεκριμένα, πραγματοποίησε ένα live στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε την είδηση γνωστή με αποτέλεσμα, να γίνει αναπαραγωγή σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές και τα σχόλια να είναι πάρα πολλά.

Συγκεκριμένα, η χορεύτρια αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο δεσμό που είχε με έναν Νίκο Οικονομόπουλο, πριν από αρκετά χρόνια. Αρχικά, δεν έδωσε όνομα, ωστόσο στο τέλος το είπε χωρίς να διστάσει, ενώ έδωσε και λεπτομέρειες για το τι έκανε πριν κοιμηθεί.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Πάντα πριν πέσει για ύπνο έκανε την προσευχή του, έπαιζε με την κιθάρα του και ήταν πολύ ρομαντικός. Θα αποκαλύψω το όνομα του τώρα. Είναι ο αγαπημένος Νίκος Οικονομόπουλος».

Νίκος Οικονομόπουλος Γιουσέφ σχέση

Ωστόσο, ο Νίκος Οικονομόπουλος, για πρώτη φορά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας έβαλε στο υπέροχο σπίτι του και η αλήθεια είναι πως μόλις είδαμε τη φωτογραφία, "μείναμε" τόσο με το πόσο μεγάλος είναι ο χώρος όσο και με τη διακόσμηση.

Με ποια είναι τώρα σε σχέση ο Νίκος Οικονομόπουλος;

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ζευγάρι με καλλονή ξανθιά ηθοποιό; Όλη η αλήθεια μόνο εδώ! Ποια Ευαγγελία Αραβανή, ακόμη εκεί είσαι;

Ο γνωστός τραγουδιστής εδώ και λίγο καιρό φημολογείται πως έχει προχωρήσει μετά τον χωρισμό του με την Ευαγγελία Αραβανή και τον θέλουν σε σχέση με γνωστή ηθοποιό!

Ο λόγος για την Ντόρα Μακρυγιάννη, που απολαμβάνουμε στην σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Παραχώρησε συνέντευξη και διέψευσε τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο!

Ντόρα Μακρυγιάννη Νίκος Οικονομόπουλος σχέση Γυναίκα χωρίς όνομα ηθοποιός τραγουδιστής

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

Πώς αισθάνεστε όταν βλέπετε δημοσιεύματα για την προσωπική σας ζωή;

Είναι πολύ αναμενόμενο. Στην αρχή ήμουν ζευγάρι με τον Νάτση, μετά τον χώριζα στη σειρά και με ήθελαν με τον Πατριαρχέα. Εκεί που γέλασα πάρα πολύ ήταν με τον Γιάννη Αθητάκη, ο οποίος είναι κολλητός μου. Όταν του έστειλα το δημοσίευμα για τους δυο μας, είχαμε λυθεί στα γέλια. Είναι τόσο παράξενο για μένα, ειδικά για τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Μου φαίνεται πολύ αστείο, γιατί δεν είμαι σε σχέση από τότε που ξεκίνησε το σίριαλ.

Πρόσφατα υπήρξε και δημοσίευμα που σας ήθελε να πολιορκείστε και από τον Νίκο Οικονομόπουλο…

Με τον Οικονομόπουλο; Τον γνώρισα πρόσφατα στα παρασκήνια του μαγαζιού όπου τραγουδά. Μάλλον δεν υπάρχει καινούργιο ζευγάρι στη showbiz και πρέπει να το βγάλουμε. Δεν υπάρχει κάτι όμως.

Μάλιστα πρόσφατα τους είχαμε δει να ποζάρουν αγκαλιασμένοι!