Δανάη Μπάρκα: Μιλά ανοιχτά για την υγεία της - "Θα πάω να κάνω..."

Τι είπε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δανάη Μπάρκα: Μιλά ανοιχτά για την υγεία της -

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της στη εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έκανε και μια αποκάλυψη αναφορικά με τον κορωνοϊό. Η ίδια είχε συμπτώματα και έτσι πήρε τις συμβουλές των γιατρών ωστόσο τώρα σκέφτεται να κάνει και το τεστ.

Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή του Open η ηθοποιός αγχώνεται για την επόμενη ημέρα."Είμαι καλά, όπως είπες είχα τα συμπτώματα του κορωνοϊού, δεν ξέρουμε όμως αν το είχα στα σίγουρα, οπότε δεν το θεωρούμε δεδομένο ότι το πέρασα.

Είχα όμως τα συμπτώματα. Νομίζω ότι την εβδομάδα που έρχεται θα πάω να κάνω το τεστ. Σκέφτομαι να πάω μόνο και μόνο για να βεβαιωθώ. Γιατί αν το πέρασα τελικά, υποτίθεται ότι μπορώ να είμαι λίγο περισσότερο χαλαρή. Να μην ζω με το άγχος ότι μπορεί να κολλήσω ξανά…" είπε μεταξύ άλλων. Να σας πούμε πάντως ότι η ηθοποιός έχει και φωνάρα και το απέδειξε με ένα βίντεο που ανέβηκε στα social media.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Η Δανάη Μπάρκα πριν μιλήσει ανοιχτά για τη υγεία της είχε κάνει και μια συγκινητική ανάρτηση

Η Δανάη Μπάρκα έχει αδυναμία στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και αυτό είναι γνωστό.. Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι φορές που η ηθοποιός έχει δηλώσει πως τον θεωρεί δεύτερο πατέρα της. Εκείνος λοιπόν είχε τα γενέθλια του και εκείνη δεν μπορούσε μην εκφράσει και πάλι δημόσια την αγάπη της με ευχές.

«Γενέθλια καραντινάτα. Να βρείτε κάποιον να σας αγαπάει όπως εγώ αγαπάω τον Χρήστο. Να βρείτε κάποιον να σας μεγαλώσει όπως εκείνος μεγάλωσε εμένα. Να βρείτε κάποιον να κάνετε «κόμμα» εναντίον της υπόλοιπης παρέας και να γελάτε.

Να βρείτε κάποιον να σας στηρίζει όπως εκείνος εμένα κι εγώ εκείνον. Να βρείτε κάποιον να σας υποστηρίζει στις τρελές σας ακόμα κι αν είναι όντως τρέλα αλλά τις κάνετε με αγάπη. Να βρείτε κάποιον να έχει τέτοια αγκαλιά για να τρέχετε στα εύκολα και στα δύσκολα. Να βρείτε κάποιον να σας δημιουργεί τέτοια συναισθηματική ασφάλεια όπως εκείνος σε εμένα και να νιώθετε παντοδύναμοι.

Γενικά, να βρίσκετε ωραίους ανθρώπους στην ζωή σας και να τους κρατάτε. Και εσείς εκεί έξω που είστε γονείς, είτε βιολογικοί-είτε όχι, να μεγαλώνετε τα παιδιά που έχετε ή που σας έρχονται κάπως ουρανοκατέβατα, όπως ο Χρήστος εμένα. Με αγάπη, ειλικρίνεια, πίστη ,δικαιοσύνη, και φροντίδα. Τα παιδιά αυτά θέλουν. Ούτε λούσα, ούτε σπίτια, ούτε αμάξια ούτε πολυτέλειες. Θέλουν τραγούδια, αλήθειες και αγάπη.

Και αν είναι πολύ τυχερά θέλουν κι έναν Χρήστο για φίλο-μπαμπά να τους κάνει την ζωή ομορφότερη. Να σε χαίρομαι Χρήστο ΜΟΥ.(στο ΜΟΥ θα ήθελα να δοθεί η σημασία έτσι, ΜΟΥ) Να μου ομορφαίνεις την ζωή για πολλά χρόνια ακόμα και εγώ θα σε προσέχω για να σε έχω, γιατί αλλιώς η ζωή θα ασχημύνει Σε αγαπάω πολύ. Χρόνια καλά, θεατρικά, δημιουργικά, κηπουρικά και όμορφα» έγραψε η Δανάη Μπάρκα.