Opentv: Η ανακοίνωση για πρόγραμμα του σταθμού

Έσκασε τώρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Opentv: Η ανακοίνωση για πρόγραμμα του σταθμού

Πριν από λίγα λεπτά έσκασε μία νέα ανακοίνωση από το OpenTv που αφορά σε ένα από τα προγράμματα του σταθμού και όλα όσα πρόκειται να δούμε στη νέα εκπομπή που θα προβληθεί μόλις σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Kάθε Τρίτη βράδυ στην εκπομπή «iNFO-19», η Νίκη Λυμπεράκη υποδέχεται καλεσμένους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της "μάχης" με τον κορονοϊό και ειδικούς από διαφορετικούς χώρους, αναλύοντας τις προκλήσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής και της οικονομίας.

Απόψε:

Ο άνθρωπος που έχει προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση με τις αιρετικές απόψεις του για τον COVID-19, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ Γιάννης Ιωαννίδης, μιλά για την εξέλιξη της πανδημίας, την κατάσταση στην Ελλάδα και τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ερευνητική του ομάδα.

Για την αντιμετώπιση του ιού, τα περιοριστικά μέτρα που έχουν παρθεί και την επικείμενη χαλάρωσή τους μιλά ο πρώην υπουργός Υγείας, βουλευτής Ανδρέας Ξανθός, ενώ δείτε τι έγινε όταν ένα μηχανάκι εισέβαλε στο πλατό του OPEN.

Ο Δημήτρης Κοντοπίδης, που εν μέσω πανδημίας συνεχίζει τη μάχη για τη ζωή με αντίπαλο την κυστική ίνωση, μοιράζεται μαζί μας την ζοφερή εμπειρία των τελευταίων εβδομάδων. Επίσης, το «iNFO-19» καταγράφει την πορεία της πανδημίας στις χώρες της Βαλκανικής, τις πολιτικές της παρενέργειες και την απειλή του αυταρχισμού.

«iNFO-19» απόψε στις 23:30, με τη Νίκη Λυμπεράκη στο OPEN.

Νίκη Λυμπεράκη Info-19

Ενώ το Info-19 επιστρέφει απόψε, ένα πρόγραμμα του Open έκανε "τρελά" νούμερα

Σοκ έπαθαν στο κανάλι Opentv με το 27,6% που έκανε στα νούμερα το πρωί του Μ.Σαββάτου 18/4 η Φαίη Μαυραγάνη με την εκπομπή, "Τώρα ότι συμβαίνει". Έκανε τα άλλα κανάλια να κλαίνε με την βαριά αυτή ήττα.

Είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού και ίσως το πιο δυνατό, καθώς δεν υπάρχουν λέξεις για να χαρακτηρίσεις κανείς αυτό το μεγάλο πλήγμα που υπέστησαν οι αντίπαλοι το πρωί του Μ.Σαββάτου από την δημοσιογράφο.

Όχι απλά χτύπησε κόκκινο σε νούμερα κάνοντας το Opentv να βγει πρώτο στην ζώνη της τηλεθέασης νωρίς το πρωί αλλά άφησε και τα αντίπαλα κανάλια που έπαιζαν μαζί της αρκετά πιο πίσω.

Η Φαίη Μαυραγάνη έκανε στο δυναμικό κοινό το 27,6% ενώ ο αμέσως επόμενος που ακολούθησε ήταν ο ΣΚΑΙ με το Καλημέρα που έκανε 16,8. Ενώ οι άλλοι μετά βίας έπιασαν το 10.

Opentv  27,6 Φαίη Μαυραγάννη σοκ

Η Φαίη Μαυραγάνη και η εκπομπή της ήταν η πρωταγωνίστρια της ζώνης για το Σάββατο 18/4 καθώς φαίνεται πως η θεματολογία της κατάφερε να μαγνητίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, να τους καθηλώσει και να μην αλλάξουν κανάλι ούτε δευτερόλεπτο.

Νωρίς το πρωί

  • ΑΝΤ1: Οι Μεν και οι Δεν (Ε) 3,3
  • ΣΚΑΙ: Καλημέρα 16,8
  • ΕΡΤ1: Μαζί το Σαββατοκύριακο 4,6
  • Mega: Πρώτη Ανάσταση 2,6
  • Star: Ο Βασιλιάς της ζούγκλας 6,1
  • Open: Τώρα ό,τι συμβαίνει 27,6
TAGS