"Φωτιά" η Δανάη Παππά από το «Τατουάζ» - Έβαλε το σορτς της και έκανε πανικό

Ξεχάσαμε μέχρι και την καραντίνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Δανάη Παππά, που αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Τατουάζ», θέλησε να θυμηθεί για λίγο το καλοκαίρι της και έτσι έβαλε το σορτς της και προκάλεσε κανονικό πανικό με το βίντεο που ανέβασε στο Instagram, μιας και ήταν σκέτη "φωτιά"!

Ο καιρός στην καραντίνα περνάει και δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν αποφασίσει να θυμηθούν λίγο τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές, τότε που ο κορωνοϊός δεν αποτελούσε πρόβλημα για τις ζωές μας.

Όντας μία πραγματικά εντυπωσιακή γυναίκα, η Δανάη Παππά, προκάλεσε κανονικό πανικό με το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο είναι από τις διακοπές της πέρυσι το καλοκαίρι.

Χτες, συγκεκριμένα, η Δανάη ανέβασε ένα tb βίντεο στο προφίλ της, στο οποίο ποζάρει με σορτσάκι και μαγιό, αναπολώντας τις ξέγνοιαστες στιγμές του καλοκαιριού και, όπως μπορείς να φανταστείς, το θέαμα είναι εντυπωσιακό.

Η ίδια ωστόσο δείχνει να περνάει αρκετά δημιουργικά το χρόνο της στην καραντίνα, μιας και επιλέγει να τον αξιοποιεί παρέα με τον σύντροφό της, με τον οποίο επιλέγει να μαγειρεύει.

Το μήνυμα που είχε στείλει η Δανάη Παππά για τη μεγάλη της αγάπη

«Ο χορός είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωης μου που έχω αφήσει κάπως πίσω τα τελευταία χρόνια λόγω υποχρεώσεων.. Στην Κουβα σε καθε στενό και πλατεία υπάρχουν μικρές μπάντες ντόπιων καλλιτεχνών που παίζουν Κουβανέζικη μουσική και χορεύουν όλοι μαζί.. σε αυτό το ταξιδι «ξύπνησε» εκείνο το κοριτσι μέσα μου, που όποτε έβλεπε ανθρώπους να χορεύουν έπαιρνε μέρος.. Να την αγαπάτε την Κουβα, όπως αγαπώ και εγω αυτό το κοριτσι!!»

Δείτε την σχετική φωτογραφία: