MasterChef: Ο Γιώργος αποκάλυψε τι έκανε ενώ ήταν εκτός σπιτιού

Συνάντησε την αγαπημένη του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Ο Γιώργος αποκάλυψε τι έκανε ενώ ήταν εκτός σπιτιού

Ο Γιώργος Λακαρίδης είναι ο παίκτης που αποχώρησε τελευταίος από τον διαγωνισμό του MasterChef, ωστόσο σήμερα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει και στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μπροστά στους κριτές, αποκάλυψε τι ήταν αυτά που έκανε τις λίγες ώρες που έμεινε εκτός του διαγωνισμού.

Στη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης, ο Γιώργος ήταν ο παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου και σήμερα, διεκδικεί για ακόμα μία φορά την ευκαιρία του να μπει εκ νέου στον διαγωνισμό.

Λίγο πριν ξεκινήσει η μαγειρική, ο Γιώργος, μίλησε στους κριτές και αποκάλυψε πως στο λίγο χρόνο που ήταν εκτός του MasterChef, δεν πρόλαβε να δει την κοπέλα του, τη Λότους, ωστόσο πρόλαβε να μιλήσει πολλές ώρες μαζί της στο τηλέφωνο, ενώ δείτε και τι είπε η κοπέλα του Λότους για την Κατερίνα και την κόντρα τους.

Γιώργος MasterChef σύντροφος

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου μετά την αποχώρηση του από το MasterChef: " Υπήρχαν αρκετά μηνύματα που..."

Ο Γιώργος μετά την αποχώρηση του έκανε δυο αναρτήσεις, μια μόνος του και μια με την κοπέλα του Λότους.

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την υποστήριξη και τα όμορφα μηνύματα σας. Η αγάπη που εισέπραξα από εσάς είναι τόσο πολύ που πραγματικά με συγκινεί. Σας εύχομαι να είστε καλά με τις οικογένειες σας αγαπημένοι και πάνω από όλα υγιείς» έγραψε ο Γιώργος.

«Γεια σας παιδιά, ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη. Και πραγματικά μου δείχνετε αγάπη και συμπόνοια και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους. Υπήρχαν αρκετά μηνύματα που πραγματικά με συγκίνησαν. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο για μένα, που φαίνομαι αληθινός, που φαίνομαι ο Γιώργος. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εκεί και με υποστηρίζετε έγραψε στην πρώτη ανάρτηση.

«Ένα πράγμα που έμαθα από το να μένω σε ένα σπίτι έγκλειστος χωρίς καθημερινή επικοινωνία με ανθρώπους που αγαπάω, είναι πως τα απλά πράγματα στην ζωή είναι αυτά που έχουν σημασία. Ένα χαμόγελο, ένα καλημέρα, ένα φιλί. Πράγματα που δεν συνειδητοποιούμε την σημασία τους μέχρι να φανεί η απουσία τους. Ευχαριστώ την οικογένεια μου τους φίλους μου και φυσικά την αγάπη της ζωής μου Lotus, για την συμπαράσταση όλο αυτό τον καιρό» έγραψε στην δεύτερη.