MasterChef: Η ατάκα της Μάρλεν που άφησε «κάγκελο» τον Σωτήρη Κοντιζά

Δε φαντάζεστε πώς τον αποκάλεσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Η ατάκα της Μάρλεν που άφησε «κάγκελο» τον Σωτήρη Κοντιζά

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την αδιανόητη ατάκα που είπε η Μάρλεν στον Σωτήρη Κοντιζά με αποτέλεσμα να τον αφήσει κανονικά «κάγκελο» με τον χαρακτηρισμό που διάλεξε να χρησιμοποιήσει για εκείνον, με μερικούς από τους παίκτες να το σχολιάζουν αρνητικά.

Από την πρώτη μέρα που μπήκε στον διαγωνισμό, η Μάρλεν δεν έκρυψε τη λατρεία της για τον μέντορά της, Σωτήρη Κοντιζά, με την ίδια μάλιστα να ρισκάρει και να μη δέχεται την πρόταση του Πάνου Ιωαννίδη να μπει στον διαγωνισμό αν δεν είναι στην ομάδα του διάσημου σεφ.

Σήμερα λοιπόν με την επιστροφή της στον διαγωνισμό, η Μάρλεν θέλησε να δημιουργήσει ένα πιάτο με το οποίο θα περιέγραφε όλα τα συναισθήματα και τις εμπειρίες που έζησε μέσα στον διαγωνισμό, με τον Σωτήρη Κοντιζά να έχει μία ιδιαίτερη θέση στο πιάτο, ενώ δείτε τι έγινε νωρίτερα με τα φαρμακερά σχόλια της Μαρίας.

Έτσι αποκάλεσε η Μάρλεν τον Σωτήρη Κοντιζά

Συγκεκριμένα, η Μάρλεν είχε βάλει στο πιάτο της τηγανητό τραχανά, με σκοπό να περιγράψει το πώς ο σεφ ήταν πάντα δίπλα της κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Η ατάκα της όπως μπορείτε να φανταστείτε άφησε άφωνο τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος της είπε πως καταλαβαίνει τι θέλει να πει ωστόσο σίγουρα το να τον παρομοιάζει με τραχανά δεν είναι ιδιαίτερα όμορφο.

Η Μαρία φυσικά, που σχολίασε όλους τους παίκτες που πέρασαν σήμερα μπροστά από τους κριτές, στάθηκε πρώτα απ' όλα στην εμφάνισή της, η οποία ήταν κατά τα λεγόμενά της απαράδεκτη για μία κουζίνα, ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως δεν μπορείς να αποκαλείς τον σεφ αλλά και τον οποιονδήποτε, τραχανά.

Η Μάρλεν ωστόσο στην αρχή τα είχε πει με τον σεφ της, και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της αποκάλυψε πως ξέρει τι έλεγε για εκείνον όσο καιρό βρισκόταν στο Λονδίνο.