Ηθοποιός από το Γυναίκα χωρίς όνομα μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και ρίχνει το Instagram

"Λιώσαμε"!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηθοποιός από το Γυναίκα χωρίς όνομα μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και ρίχνει το Instagram

Μία αγαπημένη ηθοποιός που απολαμβάνουμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ANT1, Γυναίκα χωρίς όνομα, πόζαρε στο Instagram και έδειξε σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, με τη φωτογραφία να "ρίχνει" κανονικά το Instagram.

Η ηθοποιός είναι έτοιμη να φέρει σε λίγο καιρό στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και δείχνει να είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ, αν και έχει ταλαιπωρηθεί κάπως από τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία περιμένει να γεννήσει σε λίγο καιρό το παιδάκι της και έτσι θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία θέλησε να σατιρίσει την κοιλίτσα της, με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα.

«Βρήκα τον χασάπη που πουλούσε ολόκληρο το αρνί (δεν λέω ποιος είναι μην το δημιουργήσω πρόβλημα) και του υποσχέθηκα ότι ήταν μόνο για 2 άτομα. Φούσκωσα λιγάκι αλλά το κατάφερα».

Μιας και είπαμε για το Γυναίκα χωρίς όνομα, ρίξτε μια ματιά στις "καυτές" εξελίξεις από τα όσα πρόκειται να συμβούν τη συνέχεια της σειράς.

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη έγκυος

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη που είναι έτοιμη να γεννήσει

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987 και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Ηλιούπολη. Το 2007, σε ηλικία 19 ετών, έλαβε μέρος στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ANT1 φτάνοντας μέχρι την τελική φάση χωρίς ωστόσο να λάβει κάποιον τίτλο. Το 2008 ξεκίνησε τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε το 2012. Μετά το πέρας των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός αρχικά στο θέατρο.

Το 2015, ύστερα από casting, πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ρομαντική comedy «Κάνε το Βήμα» της Μυρτώς Κοντοβά. Εκεί πρωταγωνίστησε μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο και τον Χρήστο Κοντογεώργη ενώ η τηλεταινία σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Τη σεζόν 2016-2017 έκανε κάποιες έκτακτες εμφανίσεις στον τρίτο κύκλο της κωμικής σειράς «Οι Συμμαθητές» σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου. Η συνεργασία με τον σκηνοθέτη συνεχίστηκε και την επόμενη σεζόν όταν της προτάθηκε ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια».

Από το 2018 μέχρι σήμερα ανήκει στο πρωταγωνιστικό καστ της καθημερινής δραματικής σειράς του ANT1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στο ρόλο της Έλλης Μακρή. Στη σειρά συμπρωταγωνιστεί με τους Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη και Κώστα Καζανά ενώ η σειρά έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.