Βίντεο μέσα από το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα - Απίστευτη η διακόσμηση στο σαλόνι

Δεν έχει πολλές λεπτομέρειες ωστόσο, είναι ακριβώς το στιλ της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίντεο μέσα από το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα - Απίστευτη η διακόσμηση στο σαλόνι

Σπίτι της όπως όλοι μας συνεχίζει να μένει η Ελένη Φουρέιρα μέχρι να ελαφρύνουν τα μέτρα και να τελειώσει η καραντίνα. Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο μέσα από το σπίτι της και συγκεκριμένα από το σαλόνι της. Η διακόσμηση της είναι απίστευτη.

Μπορεί η τραγουδίστρια να ταξιδεύει πολύ λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων ή να μην βρίσκεται πολλές ώρες στο σπίτι, ωστόσο είναι το μέρος που θα χαλαρώσει μακριά από όλους και από όλα, αυτό και το έχει διακοσμήσει έτσι, ώστε να είναι το καταφύγιο της.

Η Ελένη Φουρέιρα, όπως είπαμε ακολουθεί τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας, για αυτό και μένει σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της, όπως είδαμε από την ανάρτηση που έκανε μέσα από το σαλόνι της.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου χόρευε και το Instagram «τρελάθηκε». Τα likes έπεσαν βροχή, ενώ είδαμε και την διακόσμηση στο σπίτι της. Η ίδια έχει επιλέξει τους nude τόνους, ενώ είναι minimal

Μάλιστα, για να περάσει όμορφα ο χρόνο όλων, έχει δημιουργήσει ένα challenge με το νέο της τραγούδι «Yayo» που ήδη μετράει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Συγκεκριμένα, όποιος θέλει, δημοσιεύσει στο Instagram βίντεο με τον ίδιο να κάνει το χορευτικό της και με την σειρά της η τραγουδίστρια το αναδημοσιεύει.

Δείτε ωστόσο και την κουζίνα στο σπίτι της

Με μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Ελένη Φουρέιρα μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού της, και συγκεκριμένα το χώρο της κουζίνας της. Όπως παρατηρήσαμε, όλος ο χώρος είναι σε λευκό χρώμα, ακόμη και τα πλακάκια, ενώ κυριαρχεί και το καφέ.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, πόζαρε στον πάγκο της κουζίνα της και είδαμε το εσωτερικό της. Στον χώρο κυριαρχεί το λευκό χρώμα, τόσο στα ντουλάπια, όσο και στα πλακάκια του τοίχου. Ωστόσο, υπάρχουν κι οι αποχρώσεις του καφέ σε ορισμένα έπιπλα.