Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Έτοιμοι να αποκτήσουν μωράκι

Η αποκάλυψη για τις ημέρες της καραντίνας και για το παιδί που θα τους αλλάξει την ζωή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Έτοιμοι να αποκτήσουν μωράκι

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα μοιράζονται μαζί μας την όμορφη καθημερινότητά τους και τις ανησυχίες τους μέσα στο σπίτι, ενώ μας παίρνουν από το… χέρι για να ταξιδέψουμε μαζί τους. Επίσης, αναφέρουν πως νιώθουν έτοιμοι να αποκτήσουν ένα μωράκι

Σε δύο μήνες έχουν την πρώτη τους επέτειο γάμου που δεν αποκλείεται να τη γιορτάσουν στην καραντίνα. Καθόλου δεν πτοούνται βέβαια, αφού όπως λένε μέχρι σήμερα ζουν καθημερινά το δικό τους ταξίδι του μέλιτος και δεν περιμένουν τις 8 Ιουνίου συγκεκριμένα για να νιώσουν κάτι διαφορετικό.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Αυτές τις μέρες έχουν βρει τις ισορροπίες τους και περνούν τις μέρες τους ανακαλύπτοντας δημιουργικές ασχολίες. Όποτε πάνε να πέσουν ψυχολογικά, την ίδια στιγμή στηρίζουν ο ένας τον άλλον, όπως ορκίστηκαν να κάνουν ενώπιον Θεού και ανθρώπων το περασμένο καλοκαίρι. Μέλημά τους οι αγαπημένοι τους άνθρωποι που βρίσκονται μακριά, ενώ μένει να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει και με τη «Γυναίκα χωρίς όνομα» στην οποία συμμετείχε ο Στράτος Τζώρτζογλου, όπου δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα πότε θα ξεκινήσουν πάλι γυρίσματα.

Τι σας λείπει περισσότερο από την κοινωνική ζωή που είχατε πριν;

Σ.Μ.: Ευτυχώς περνούσα αρκετές ώρες στο σπίτι, οπότε τώρα δεν μου είναι τόσο δύσκολο. Σίγουρα μου λείπει η ανθρώπινη επαφή, οι φίλοι μου και η μητέρα μου που μένει στη Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς προσέχει πολύ, τηρεί όλα τα μέτρα και νιώθω ήσυχη - ακόμα και τα ψώνια τα κάνει ηλεκτρονικά.

Σ.Τ.: Αυτό που μου έλειψε περισσότερο είναι ότι σταμάτησε η δουλειά, η οποία δεν είναι απλώς ένα μέσο για να βγάζω χρήματα. Έχω δουλέψει στο θέατρο πολλές φορές χωρίς να παίρνω λεφτά ή κινδύνευα να χάσω κιόλας, απλά και μόνο για να έχω την απολαβή της δημιουργικότητας. Φέτος είχαμε τη «Γυναίκα χωρίς όνομα» που μας έδινε μεγάλο ενθουσιασμό και παράλληλα προετοίμαζα την παράσταση «Άγγελοι στην Αμερική» με τον σκηνοθέτη Βαγγέλη Παπαδάκη, αλλά και τα δύο projects μετατίθενται για αργότερα. Όλα τα υπόλοιπα που έκανα στη ζωή μου δεν άλλαξαν, κάνω γυμναστική, διαβάζω, προσεύχομαι και επικοινωνώ για να μαθαίνω ότι είναι υγιείς οι άνθρωποι που αγαπώ. Κοντολογίς δεν έχω νιώσει αυτό που λένε «φυλακή». Αυτή η κατάσταση με βρίσκει σε απόλυτη αρμονία στη σχέση μου με τη Σοφία, θα μπορούσα να είμαι απομονωμένος σε ένα νησί με τον έρωτά μου και να είμαι απόλυτα ευτυχισμένος. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι το πλήθος των θυμάτων παγκοσμίως. Επίσης, ο γιος μου παραμένει στη Νέα Υόρκη που είναι το επίκεντρο του κορωνοϊού, αλλά ευτυχώς είναι καλά.

Η συμβίωση γλυκαίνει κάπως αυτήν την κατάσταση;

Σ.Τ.: Μόνο τη γλυκαίνει; Είναι βάλσαμο.

Σ.Μ.: Βέβαια. Αυτό σκέφτομαι πολλές φορές όταν νιώθω ότι πέφτω ψυχολογικά. Λέω πόσο τυχερή είμαι που το περνάω με αυτόν τον άνθρωπο, με την αγάπη που έχουμε. Η ώρα περνάει πολύ πιο ευχάριστα έτσι, σκέφτομαι πόσα πράγματα έχουμε να κάνουμε μαζί.

Μήπως είναι μία ευκαιρία να μεγαλώσετε λίγο την οικογένειά σας;

Σ.Τ.: Το σχεδιάζαμε από πριν και το θέλαμε, δεν χρειαζόταν ο κορωνοϊός για να έρθουμε πιο κοντά. Ελπίζω να μας αξιώσει ο Θεός και να συμβεί.

Σ.Μ.: Αυτά είναι τυχερά, σίγουρα το θέλουμε και σιγά-σιγά πηγαίνουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Σαν γυναίκα το νιώθω σαν μία ολοκλήρωση. Ο Θεός ξέρει πότε θα το δώσει. Βέβαια, να υπενθυμίσουμε πως ένα Q&A που είχε κάνει στο instagram είχε φουντώσει τις φήμες πως είναι ήδη έγκυος. Δείτε το εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ