Δύσκολες στιγμές για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου

Μίλησε για την μητέρα του αποκλειστικά στο περιοδικό You

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες στιγμές για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου

Ο αγαπημένος Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παραχώρησε μια άκρως αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό You και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει τώρα με τον κορωνοϊό αφού φοβάται για την μητέρα του που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Κάθε του τραγούδι γίνεται viral και ατάκα στα χείλη των χιλιάδων θαυμαστών του. Έτσι και το «Billy Bam Bam», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, σαρώνει στο Youtube και στα charts κρατώντας μας παρέα εν μέσω κορωνοϊού. «Ο κόσμος να χαλάσει, η μουσική θα υπάρχει» λέει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που μοιράζεται μαζί μας το παρασκήνιο από το reunion των One και της παρ’ ολίγον συμμετοχής του στη φετινή Eurovision, ενώ σχολιάζει και την πρόσφατη κόντρα του Γιώργου Θεοφάνους με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου One

Έμεινε στην Ελλάδα αλλά η σκέψη του βρίσκεται συχνά στην οικογένειά του στην Κύπρο. Μάλιστα, όπως παραδέχεται, τηρεί αυστηρά τα μέτρα για τον περιορισμό της κυκλοφορίας και νιώθει περήφανος για όσους κάνουν το ίδιο. Αυτήν την περίοδο σκέφτεται το καινούργιο του τραγούδι, την επιστροφή του στο «Voodoo» όπου εμφανιζόταν και την περιοδεία που θα κάνει μαζί με τους One όταν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις...

Πόσο καιρό είσαι σε καραντίνα;

Από τον καιρό που ξεκίνησε η απαγόρευση, γιατί είχα αντιληφθεί τη σοβαρότητα των πραγμάτων. Το βιώνω όπως όλος ο κόσμος: Με προσοχή, υπευθυνότητα, γιατί η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει από λεπτό σε λεπτό. Είδα μία άμεση κινητοποίηση από την πολιτεία αλλά και από την πλειονότητα των Ελλήνων που έχει δείξει υψηλή κοινωνική ευθύνη και νιώθω περήφανος γι’ αυτό.

Πώς περνάς τις μέρες σου;

Με την προώθηση του καινούργιου μου τραγουδιού που είχα κάνει με τους One, του «Billy Bam Bam», που είχε κυκλοφορήσει πριν από τα μέτρα, οπότε αυτό μου παίρνει αρκετό χρόνο. Επιπλέον γράφω τραγούδια, διαβάζω, αθλούμαι όσο μπορώ, αν και αυτή η κλεισούρα σε κάνει να μην έχεις όρεξη.

Σου λείπει η οικογένειά σου, συγκεκριμένα η μητέρα σου και τα δύο αδέρφια σου που είναι στην Κύπρο;

Εννοείται, γενικά σού λείπουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα όταν βρίσκονται μακριά, πόσω μάλλον όταν επικρατεί μία πανδημία. Η μητέρα μου έχει αναπνευστικά προβλήματα, οπότε η ανησυχία μου είναι πολύ πιο μεγάλη, είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Προστατεύονται κι εκείνοι όπως πρέπει μέχρι να περάσει όλο αυτό, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.

Για τον εαυτό σου φοβάσαι;

Όχι. Έχω φτάσει πολλές φορές τον εαυτό μου στα άκρα και έχω κάνει όλες τις άλλες τρέλες εκτός από ναρκωτικά. Οπότε νομίζω πως όταν ψαχτείς μέσα σου και βρεις τις ισορροπίες σου εξαλείφονται οι φόβοι σου κατά έναν περίεργο τρόπο. Παλαιότερα φοβόμουν τον θάνατο και το άγνωστο. Τώρα δεν το φοβάμαι, όπως δεν φοβάμαι και τη μοναξιά. Το σύστημα που μας περιβάλλει σαν καλλιτέχνες προκαλεί φόβο για την αποτυχία και σε αποτρέπει από το να κάνεις διάφορα πράγματα. Αλλά αν φοβάσαι την αποτυχία είσαι αποτυχημένος εκ προοιμίου. Πρέπει να την περιμένεις, γιατί μετά την αποτυχία έρχεται η νίκη, πρέπει να πέσεις για να καταλάβεις τι σημαίνει να σηκωθείς. Το μόνο πράγμα που φοβάμαι στη ζωή μου είναι το ύψος, αλλά και αυτό το ξεπερνάω.

Ωστόσο, δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το σπίτι του που έχει θέα το δάσος του Υμηττού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ