MasterChef: Οι παίκτες που επέστρεψαν, η ατάκα που εκνεύρισε τον Κοντιζά και η αποκάλυψη του Γιώργου

Όσα είδαμε χθες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Οι παίκτες που επέστρεψαν, η ατάκα που εκνεύρισε τον Κοντιζά και η αποκάλυψη του Γιώργου

Νέο επεισόδιο MasterChef είχαμε χθες και σας έχουμε τα Highlights. Ποιοι είναι οι παίκτες που επέστρεψαν, η ατάκα που εκνεύρισε τον Κοντιζά και η αποκάλυψη του Γιώργου ήταν μόνο μερικά από αυτά που είδαμε.

Πάμε να δούμε τις πιο σημαντικές στιγμές που είδαμε στο χθεσινό νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής που λατρεύουν οι τηλεθεατές.

«Θα τον σφάξω στο γόνατο» - Σοκ με την ατάκα της Μαρίας

Κανονικό σοκ προκάλεσε η ατάκα που είπε η Μαρία κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου του MasterChef, η οποία με την είσοδο των παλιών παικτών στο πλατό, δε δίστασε να γυρίσει να πει πως θα "σφάξει" στο γόνατο όποιον της το παίξει μάγκας.

H επιστροφή των παικτών που είχαν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, φαίνεται πως έφερε πολλά νεύρα στους 9 που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον διαγωνισμό.

Μία από τις παίκτριες που βγήκε κανονικά από τα ρούχα της με την όλη διαδικασία ήταν η Μαρία Μπέη, η οποία μάλιστα θέλησε να σχολιάσει πως το ζήτημα είναι ότι όλοι αυτοί οι παίκτες έχουν ήδη βγει έξω και έχουν δει τι συμβαίνει εκτός του διαγωνισμού.

«Ωραία, όπως μπήκατε, έξω απ’ εδώ», είπε αρχικά η Μαρία Μπέη, ενώ η Κατερίνα Λένη σχολίασε με νόημα για την επιστροφή των παικτών: «Τι ωραία! Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές σήμερα. Χαίρομαι απίστευτα που είδα τον Ηρακλή, τελεία!».

«Οι κανόνες είναι κανόνες, το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία του άλλου έτσι. Είμαστε εδώ σχεδόν τρεις μήνες και δεν ανέχομαι, δηλαδή, μου έρχεται μεγάλο ζόρι να μπει κάποιος παίκτης, ο οποίος μπορεί να έχει φύγει και 20ος, έχει περάσει ήδη δύο μήνες έξω από το σπίτι, έχει δει πράγματα περισσότερα από εμάς…

Και απλά επιστρέφει με νέες γνώσεις, με νέες πηγές που εμείς εδώ δεν έχουμε, να έρθει κάποιος και να το παίξει σε μένα, προσωπικά στη Μαρία, μάγκας. Θα τον σφάξω στο γόνατο, όποιος και να είναι. Δεν με νοιάζει αν έχει δέκα χρόνια εμπειρίας ή αν με περνάει 40 χρόνια ηλικιακά, θα τον σφάξω στο γόνατο», είπε η Μαρία Μπέη.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο:

Ο Γιώργος αποκάλυψε τι έκανε ενώ ήταν εκτός σπιτιού

Ο Γιώργος Λακαρίδης είναι ο παίκτης που αποχώρησε τελευταίος από τον διαγωνισμό του MasterChef, ωστόσο σήμερα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει και στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μπροστά στους κριτές, αποκάλυψε τι ήταν αυτά που έκανε τις λίγες ώρες που έμεινε εκτός του διαγωνισμού.

Στη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης, ο Γιώργος ήταν ο παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου και σήμερα, διεκδικεί για ακόμα μία φορά την ευκαιρία του να μπει εκ νέου στον διαγωνισμό.

Λίγο πριν ξεκινήσει η μαγειρική, ο Γιώργος, μίλησε στους κριτές και αποκάλυψε πως στο λίγο χρόνο που ήταν εκτός του MasterChef, δεν πρόλαβε να δει την κοπέλα του, τη Λότους, ωστόσο πρόλαβε να μιλήσει πολλές ώρες μαζί της στο τηλέφωνο, ενώ δείτε και τι είπε η κοπέλα του Λότους για την Κατερίνα και την κόντρα τους.

Η ατάκα της Μάρλεν που άφησε «κάγκελο» τον Σωτήρη Κοντιζά

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε την αδιανόητη ατάκα που είπε η Μάρλεν στον Σωτήρη Κοντιζά με αποτέλεσμα να τον αφήσει κανονικά «κάγκελο» με τον χαρακτηρισμό που διάλεξε να χρησιμοποιήσει για εκείνον, με μερικούς από τους παίκτες να το σχολιάζουν αρνητικά.

Από την πρώτη μέρα που μπήκε στον διαγωνισμό, η Μάρλεν δεν έκρυψε τη λατρεία της για τον μέντορά της, Σωτήρη Κοντιζά, με την ίδια μάλιστα να ρισκάρει και να μη δέχεται την πρόταση του Πάνου Ιωαννίδη να μπει στον διαγωνισμό αν δεν είναι στην ομάδα του διάσημου σεφ.

Σήμερα λοιπόν με την επιστροφή της στον διαγωνισμό, η Μάρλεν θέλησε να δημιουργήσει ένα πιάτο με το οποίο θα περιέγραφε όλα τα συναισθήματα και τις εμπειρίες που έζησε μέσα στον διαγωνισμό, με τον Σωτήρη Κοντιζά να έχει μία ιδιαίτερη θέση στο πιάτο.

Συγκεκριμένα, η Μάρλεν είχε βάλει στο πιάτο της τηγανητό τραχανά, με σκοπό να περιγράψει το πώς ο σεφ ήταν πάντα δίπλα της κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Η ατάκα της όπως μπορείτε να φανταστείτε άφησε άφωνο τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος της είπε πως καταλαβαίνει τι θέλει να πει ωστόσο σίγουρα το να τον παρομοιάζει με τραχανά δεν είναι ιδιαίτερα όμορφο.

Η Μαρία φυσικά, που σχολίασε όλους τους παίκτες που πέρασαν σήμερα μπροστά από τους κριτές, στάθηκε πρώτα απ' όλα στην εμφάνισή της, η οποία ήταν κατά τα λεγόμενά της απαράδεκτη για μία κουζίνα, ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως δεν μπορείς να αποκαλείς τον σεφ αλλά και τον οποιονδήποτε, τραχανά.

Η Μάρλεν ωστόσο στην αρχή τα είχε πει με τον σεφ της, και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος της αποκάλυψε πως ξέρει τι έλεγε για εκείνον όσο καιρό βρισκόταν στο Λονδίνο.

Αυτός ο παίκτης έκανε έξαλλους τους κριτές - «Δε μας σεβάστηκες»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε έναν παίκτη από αυτούς που επέστρεψαν, να κάνει τους κριτές έξαλλους, μιας και όπως του εξήγησαν, τόσο μέσα από τη στάση του όσο και μέσα από το πιάτο που παρουσίασε, έδειξε πως δεν τους σεβάστηκε.

Το σημερινό επεισόδιο επεφύλασσε μεγάλες εκπλήξεις για τους διαγωνιζόμενους, μιας και παλιοί παίκτες εισέβαλαν στο πλατό και μπήκαν για να μαγειρέψουν διεκδικώντας εκ νέου τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Ανάμεσά τους, και ο Ηλίας Ηλιόπουλος, ο οποίος ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από το παιχνίδι. Η σημερινή του εμφάνιση, έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα των παικτών, όχι όμως και των κριτών, με τον Σωτήρη Κοντιζά να σχολιάζει πριν ακόμα δοκιμάσει το πιάτο, πως ίσως αυτή η χαλαρότητα που δείχνει να μην αρμόζει σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού.

Τα πράγματα μόνο χειρότερα έγιναν στη συνέχεια για τον Ηλία, μιας και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που δοκίμασε το πιάτο του, σχολίασε πως αυτή η χαλαρότητά του βγαίνει και στο πιάτο που έφερε και αυτό αποτελεί ένδειξη πως δε σεβάστηκε ούτε τους κριτές ούτε και τους παίκτες που έχουν ήδη φτάσει στους 9.

Η Μαρία βέβαια σχολίασε για ακόμα μία φορά τον συμπαίκτη της, λέγοντας πως αν είχε την ευκαιρία θα κατέβαινε να φτύσει το πιάτο του.

Ανατροπή με τους παίκτες που μπαίνουν στον διαγωνισμό

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε μία μεγάλη ανατροπή να συμβαίνει με τους παίκτες που τελικά θα μπουν στον διαγωνισμό, μιας και οι κριτές ανακοίνωσαν πως η απόφασή τους άλλαξε και πάνω από ένας παίκτης θα πάρουν την πολυπόθητη ποδιά.

Οι παλιοί παίκτες εισέβαλαν σήμερα στο πλατό του MasterChef, με σκοπό να διεκδικήσουν μία θέση ανάμεσα στους επίδοξους Έλληνες MasterChef.

Για να το κάνουν ωστόσο αυτό, έπρεπε πρώτα να περάσουν μία μαγειρική δοκιμασία, μέσα από την οποία αναδείχθηκε νικήτρια η Μαριάννα, η οποία έφτιαξε ένα γλυκό, σχετικό με αυτό που την είχε κάνει να αποχωρήσει από το διαγωνισμό, και πήρε έτσι για ακόμα μία φορά την ευκαιρία να μπει στο σπίτι.

Φυσικά τα σχόλια δεν έλειψαν, με την Μαρία να σχολιάζει ξεκάθαρα στην κάμερα, απευθυνόμενη στην συμπαίκτριά της, πως δεν χάρηκε που μπήκε στο παιχνίδι.

Το βίντεο με τα Highlights