Θρήνος για Έλληνα δημοσιογράφο - Πέθανε η γυναίκα του

Θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για Έλληνα δημοσιογράφο - Πέθανε η γυναίκα του

Μεγάλος θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρες για Έλληνα δημοσιογράφο, καθώς πέθανε η γυναίκα του και βύθισε τόσο τον ίδιο, όσο και τους συγγενείς τους σε θλίψη.

Ο λόγος για τον Αλέξη Διγενή, καθώς έφυγε ξαφνικά χθες από τη ζωή η σύζυγός του Μίνα Γαλανοπούλου σε ηλικία 49 ετών. Ο δημοσιογράφος του ΣΠΟΡ FM με συνεργασίες σε πολλά ΜΜΕ της Αθήνας και της Πάτρας, την είδε να ξεψυχάει μετά από ανακοπή στην αγκαλιά του χθες το μεσημέρι.

Η σύζυγός του αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ η ίδια είχε φανεί πως είχε κουραστεί ψυχολογικά. Τα τελευταία λόγια της Μίνας στον Αλέξη ήταν εκείνη να τον ρωτάει ώστε να μπορέσει να σηκωθεί από το κρεβάτι. Τότε ήταν που δεν αισθάνθηκε καλά και κατέρρευσε.

Η κηδεία της Μίνας Γαλανοπούλου θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Καλλιθέας, λίγο μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Πέθανε γυναίκα Έλληνα δημοσιογράφου Μίνα Γαλανοπούλου

Πέρα από την γυναίκα Έλληνα δημοσιογράφου, πέθανε και ο Ινοκέντι Σαμοκβάλοφ

Πέθανε ο ποδοσφαιριστής Ινοκέντι Σαμοκβάλοφ με την είδηση να φέρνει θρήνο καθώς ήταν μόλις 22 χρονών. Ο άτυχος νεαρός έκανε προπόνηση και κατέρρευσε. Δείτε τα όσα λένε οι πληροφορίες.

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Ρωσία η είδηση του θανάτου του 22χρονου Ινοκέντι Σαμοκβάλοφ, ποδοσφαιριστή της Καζάνκα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή αφού κατέρρευσε κατά την διάρκεια προπόνησης. Τον θάνατό του γνωστοποίησε η Λοκομοτίβ Μόσχας.

«Ο ποδοσφαιριστής αρρώστησε κατά τη διάρκεια ατομικής προπόνησης. Ο Σαμοκβάλοφ άφησε πίσω του μία σύζυγο κι ένα γιο. Η Λοκομοτίβ είναι σοκαρισμένη από αυτό που συνέβη. Είναι μια τεράστια λύπη για την οικογένεια μας» ανέφερε στην ανάρτηση γνωστοποίησης του θανάτου του η Ρωσική ομάδα, από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε ο Σαμοκβάλοφ.

Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς θα ακολουθήσει ιατροδικαστική έρευνα. Ο Σαμοκβάλοφ αγωνιζόταν τα τελευταία δυο χρόνια στην Καζάνκα, και έχει άλλα δυο αδέρφια, τους δίδυμους Βασίλι και Νικίτα που είναι επίσης ποδοσφαιριστές και αγωνίζονται στις χαμηλές κατηγορίες του Ρωσικού πρωταθλήματος.