Φίλιππος Καμπούρης: Μιλά ανοιχτά για την υγεία του - "Ένιωσα τον θάνατο, είχε στραβώσει το..."

Συγκλόνισαν τα λόγια του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φίλιππος Καμπούρης: Μιλά ανοιχτά για την υγεία του -

Για την υγεία του μίλησε ο δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης που είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.Τα όσα είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πραγματικά συγκλονίζουν.

Ο δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή Ευτυχείτε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και τα όσα είπε μας συγκλόνισα. "Ένιωθα τον θάνατο" είπε μεταξύ άλλων ενώ ευχαρίστησε τους γιατρούς αλλά και τον κόσμο για τα μηνύματα που του έστειλε.

Ο ίδιος περιέγραψε στην εκπομπή τα συναισθήματα που είχε και το πως βίωσε όλο αυτό, με τα λόγια του να συγκλονίζουν. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πίστη του στον θεό, λέγοντας ότι η προσευχή τον βοήθησε. Ακόμα και οι γιατροί του είπαν ότι είχε άγιο. Ας δούμε όμως τα όσα είπε.

Αυτά είναι τα συγκλονιστικά λόγια που είπε ο Φίλιππος Καμπούρης, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια με την υγεία του

"Εκείνη την στιγμή έσβηνα και ένιωθα ότι πεθαίνω. Ένιωθα τον θάνατο. Ένιωθα να είμαι όρθιος.. ήταν όλα σε slow motion, σε μια αργή κίνηση. Ένιωσα ότι είχα βγει από το σώμα μου" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ακόμα., απαντώντας στο αν πιστεύει στο θεό ότι:

"Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να προσεύχομαι μέσα μου και πιστεύω ότι βοήθησε. Πιστεύω πάρα πολύ και γενικά πιστεύω ότι έγινε ένα θαύμα"

Ο ίδιος ευτυχώς έχει γυρίσει πλέον στο σπίτι του και ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Open: "Το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψα στο σπίτι. Πρέπει να γίνουν ακόμα κάποιες εξετάσεις, να βρούμε για πιο λόγο έπαθα αυτό που έπαθα. Πάντως οι γιατροί μου είπαν ότι είχα άγιο".

"Ακόμα και το στόμα μου που είχε στραβώσει έχει αποκατασταθεί πια" πρόσθεσε ακόμα. Συγκλονιστικά βέβαια ήταν και τα όσα είχε πει η γυναίκα του.

Ορίστε και το βίντεο με τα όσα είπε στην εκπομπή