Με όγκο ο Σαρμπέλ - Αποκάλυψη σοκ για την υγεία του

Δεν το γνώριζε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με όγκο ο Σαρμπέλ - Αποκάλυψη σοκ για την υγεία του

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως είχε όγκο ο Σαρμπέλ. Τα νέα μάλιστα τα αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου, προκαλώντας ανησυχία για την υγεία του. Δείτε όλα όσα ανέφερε.

"Έβγαλα ένα όγκο στις φωνητικές μου χορδές και χρειάστηκε να χειρουργηθώ για να τον αφαιρέσω", εκμυστηρεύεται ο Σαρμπέλ στην εκπομπή αφήνοντας τους πάντες παγωτό.

Μένοντας μόνιμα στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια, ο Σαρμπέλ ήταν καλεσμένος σήμερα στην "Φωλιά των Κου Κου", μέσω σύνδεσης Skype, όπου και ανάμεσα σε όλα εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που του εμφανίστηκε.

Με όγκο ο Σαρμπέλ - Όλα όσα αποκάλυψε για την υγεία του

Χαρακτηριστικά ανέφερε στον αέρα της εκπομπής, «Πριν από δύο χρόνια έκανα εγχείρηση γιατί είχα όγκο. Έβγαλα ένα όγκο στις φωνητικές μου χορδές και χρειάστηκε να χειρουργηθώ για να τον αφαιρέσω. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό το πρόβλημα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν καρκίνος. Από τότε ο λαιμός μου είναι ευαίσθητος. Πριν από λίγο καιρό είχα πάλι πρόβλημα, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δε χρειάζεται να κάνω επέμβαση. Από τον Ιανουάριο που έχω πρόβλημα ξανά, έκανα αφωνία και για ενάμιση μήνα». Δείτε όλα όσα ανέφερε στον αέρα στο παρακάτω βίντεο.

Σαρμπέλ: H εξομολόγηση και η νέα του ζωή στην Αγγλία

Ο Σαρμπέλ μετά την συμμετοχή του στην Eurovision το 2007, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητας και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Έχοντας πλέον περάσει 12 περίπου χρόνια από εκείνη την περίοδο, ο τραγουδιστής μίλησε για την νέα του ζωή στην Αγγλία.

Ο Σαρμπέλ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των κούκου», και αναφέρθηκε στον λόγο που αποχώρησε από την μουσική σκηνή, αλλά και στην νέα του ζωή στην Αγγλία έχοντας στο πλευρό την σύζυγο του.

«Στην Αγγλία έχω επιχειρήσεις. Έχω περιουσία. Είμαι ιδιοκτήτης. Νοικιάζω χώρους. Έφυγα από την Ελλάδα γιατί ήθελα να κάνω λίγο πίσω για μένα. Είχα κουραστεί λίγο. Ήταν μετά Eurovision. Μετά αρρώστησε και ο πατέρας μου και ήταν κάπως τα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να κάνω κάτι αν δεν το αισθάνομαι. Τον έχασα τον πατέρα μου πριν δυο χρονιά. Μετά τον θάνατό του έπαθα κατάθλιψη», είπε χαρακτηριστικά ο Σαρμπέλ. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί. Εσείς ξέρατε για μια από τις δουλειές που έκανε στο παρελθόν; Θα πάθετε πλάκα.