Παραίτηση «βόμβα» από τον ALPHA - Μετά από 17 χρόνια έκλεισε την πόρτα

Σοκ - Μόλις έγινε γνωστό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παραίτηση «βόμβα» από τον ALPHA - Μετά από 17 χρόνια έκλεισε την πόρτα

Σαν «βόμβα» σκάει μια παραίτηση από τον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA. Πρόσωπο από το κανάλι «έκλεισε» την πόρτα μετά από 17 χρόνια συνεργασίας. Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» από τον Νίκο Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, αποκάλυψε στον αέρα πως ο floor manager, Γιώργος Ασημινάκης, παραιτήθηκε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μετά από 17 χρόνια, χωρίς να το περιμένει κανείς, αφήνοντας τους άφωνους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκο Γεωργιάδη, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιώργος Ασημινάκης δεν τα πήγαιναν πολύ καλά το τελευταίο διάστημα, αφού κάποιες συμπεριφορές της παρουσιάστριας δεν της ενέκρινε, συγκεκριμένα συμπεριφορές απέναντι στο πρόσωπο του.

«Είχε κάποια παράπονα ο Γιώργος Ασημινάκης. Ο ίδιος περιορίστηκε στο να μου επιβεβαιώσει την πληροφορία, δεν μου είπε περισσότερα πράγματα αλλά μίλησα εγώ με ανθρώπους από το επαγγελματικό περιβάλλον και μου είπαν πως υπήρχε ένα πρόβλημα. Κάποιες συμπεριφορές της παρουσιάστριας δεν της ενέκρινε. Συμπεριφορές απέναντι στο πρόσωπό του, όχι γενικότερα. Υπήρχε ένα πρόβλημα στη σχέση τους, υπήρχαν πολλές διαφωνίες. Έχω μιλήσει με τη μια πλευρά, η πλευρά της Ελένης Μενεγάκη μπορεί να έχει να πει κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Παραίτηση ALPHA

Να πούμε βέβαια ότι έχουμε άλλη μια αποχώρηση βόμβα από το κανάλι. Κλείνει η πόρτα μετά την Μενεγάκη!

O floor manager δεν είναι ο μόνος που αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA

Ο λόγος για την Εύη Φραγκάκη και τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που ξεκινούν μια νέα εκπομπή στο κανάλι του Alpha. Η Φραγκάκη ήταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για δύο περίπου χρόνια, με την ίδια να γυρνά τώρα ξανά στην ενημέρωση, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εκπομπή που θα κάνει ο Κεφαλογιάννης και η Φραγκάκη θα προβάλλεται καθημερινά, πριν και την ενημέρωση που γίνεται από τον καθηγητή Σωτήρη Τσίοδρα, αναφορικά με τον κορωνοϊό, ενώ θα λέγεται 'Μένουμε Alpha".

Εύη Φραγκάκη εκπομπή Ελένης Μενεγάκη

TAGS