Έγκυος για δεύτερη φορά η Κατερίνα Μουτσάτσου - Μόλις το ανακοίνωσε

Με τον πιο πρωτότυπο τρόπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκυος για δεύτερη φορά η Κατερίνα Μουτσάτσου - Μόλις το ανακοίνωσε

H Κατερίνα Μουτσάτσου είναι έγκυος για δεύτερη φορά και μόλις το ανακοίνωσε. Με μια πρωτότυπη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram έκανε γνωστό πως περιμένει με τον σύζυγο της το δεύτερο παιδάκι τους.

Η ηθοποιός ζει μόνιμα και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της και μάλιστα έχει αποκαλύψει αρκετές φορές ποια είναι η κατάσταση στην Αμερική με τον κορωνοϊό και για το προβληματικό σύστημα υγείας.

Αυτή την φορά όμως μίλησε για κάτι διαφορετικό Με ένα πρωτότυπο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο μωρό της.

Η Κατερίνα γυμνή μαζί με τον γιο της φορώντας μάσκες που έχουν πάνω τους την ελληνική σημαία, τραγουδάει τον εθνικό μας ύμνο και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Μεσημέρι του Γιώργου Λιάγκα, η όμορφη ηθοποιός επιβεβαίvσε ότι είναι 7 μηνών έγκυος.

Δείτε την ανάρτηση της:

Πριν λίγο καιρό η ίδια εξομολογήθηκε πως τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της, αλλά και ο γιος της κόλλησαν τον ιό.

Ποια είναι η Κατερίνα Μουτσάτσου

Η Κατερίνα Μουτσάτσου (Katherine Moutsatsos, Μοντερέι, 21 Σεπτεμβρίου 1972) είναι Ελληνίδα ηθοποιός,παραγωγός, σεναριογράφος και ακτιβίστρια. Έχει συμμετάσχει σε ελληνικές και ξένες κινηματογραφικές παραγωγές όπως το Η Λίζα και όλοι οι άλλοι (2003) και The Hangover (2009), καθώς και σε τηλεοπτικές σειρές όπως το Cheek to Cheek και Yabanci Damat. Επίσης το 2003 ερμήνευσε το τραγούδι ''Μια φορά'' μαζί με τον Δημήτρη Κοργιαλά το οποίο είναι από τα πιο γνωστά ελληνικά τραγούδια.

Παρόλα αυτά, έγινε ιδιαίτερα γνωστή το 2012, όταν κυκλοφόρησε στο κανάλι της στο YouTube,ένα βίντεο, υπό τον τίτλο I am Hellene, στο οποίο σχολίαζε την κατάσταση στην Ελλάδα. Το εν λόγω βίντεο έγινε viral,καταφέρνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια θέασεις την πρώτη εβδομάδα,με το οποίο ασχοήθηκαν και ξένα και ελληνικά Μέσα. Κατόπιν αυτού του βίντεο συνέχισε να σχολιάζει την κατάσταση της χώρας, με αποκορύφωμα ίσως τη σειρά κινουμένων σχεδίων που έφτιαξε, Η Σάρα και η Μάρα.