Η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τα ευχάριστα νέα

Τι θα γίνει την Παρασκευή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τα ευχάριστα νέα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, θέλησε να κάνει και ο ίδιος μια ανακοίνωση για τα ευχάριστα νέα, που ήδη έχουν γίνει γνωστά. Όπως δημοσιεύθηκε ήδη από αφίσα, ο τραγουδιστής θα πραγματοποιήσει μια συναυλία online, θέλοντας να διασκεδάσει όσους βρίσκονται μέσα στα σπίτι τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μπορεί όπως ο ίδιος, έτσι και όλοι οι υπόλοιποι καλλιτέχνες να είναι σε καραντίνα, ωστόσο πολλοί κάνουν live στα social media και επικοινωνούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Έτσι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να προσφέρει ένα «δώρο» στους followers του και να τους φτιάξει το κέφι.

Την Παρασκευή στις 24 Απριλίου και στις 8 το βράδυ στον Ρυθμό 949, στο YouTube κανάλι του Ρυθμού 94,9 και στην επίσημη σελίδα της Heaven Music στο Facebook, σε μια μοναδική online εμφάνιση, ο σύγχρονος Έλληνας ερμηνευτής, θα μας ταξιδέψει στις μεγάλες επιτυχίες που έγραψε, ερμήνευσε και μας έκανε να αγαπήσουμε και να τραγουδάμε με την ψυχή μας.

Να σημειώσουμε πως όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από την ηχογράφηση των τραγουδιών θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, θέλησε να προσκαλέσει ακόμη περισσότερο κόσμο στην συναυλία την Παρασκευή το βράδυ για να διασκεδάσει τις δύσκολες αυτές ημέρες και έτσι μέσα από την σελίδα του στο Facebook έγραψε: «Παρασκευή στις οκτώ το βράδυ, σας περιμένω σε μια on line Συναυλία.Στο Facebook Page της Heaven Music.Στο YouTube Channel του Ρυθμός 949 fm».

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, δυσάρεστα είναι τα νούμερα του Ρουκ Ζουκ που «έσκσαν» στον ΑΝΤ1, δυσάρεστα και τα νέα για την Ζέτα Μακρυπούλια αφού δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά στην μεσημεριανή ζώνη. Δείτε αναλυτικά εδώ όλα τα ποσοστά που σημείωσε σε τέταρτα η λαμπερή παρουσιάστρια και σύντροφος του Μιχάλη Χατζηγιάννη.