Ελεονώρα Μελέτη: Αυτό είναι το δωμάτιο της κορούλας της - Η τρυφερή ανάρτηση

Τι ανέβασε στο Instagram;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελεονώρα Μελέτη: Αυτό είναι το δωμάτιο της κορούλας της - Η τρυφερή ανάρτηση

Μια γρήγορη ματιά στο δωμάτιο της Αλεξάνδρας, της κορούλας της Ελεονώρας Μελέτη είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε, μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση που έκανε η μαμά της.

Μια φωτογραφία με την κορούλα της Αλεξάνδρα ανέβασε σαν story στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη και δε μπορέσαμε να μην προσέξουμε το πόσο έχει μεγαλώσει η μικρούλα της. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία η Αλεξάνδρα είναι στο παιδικό της δωμάτιο και παίζει με τα παιχνίδια της.

Η περήφανη μανούλα της λοιπόν δεν αντιστάθηκε και τράβηξε μια φωτογραφία την οποία ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. Μάλιστα η Μελέτη μας είχε δείξει πριν μερικές ημέρες και μια ιδιαίτερα τρυφερή εικόνα από το μαιευτήριο, όταν είχε έρθει στον κόσμο η μικρούλα της, η οποία να σας πούμε ότι είχε και γενέθλια.

Τώρα λοιπόν η παρουσιάστρια έκανε μια άλλη ανάρτηση και εμείς ρίξαμε και μια ματιά στο όμορφο δωμάτιο της μικρής Αλεξάνδρας. Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

κόρη Ελεονώρας Μελέτη στο δωμάτιο

Η τρυφερή ανάρτηση που έχε κάνει η Ελεονώρα Μελέτη για τα γενέθλια της κορούλας της

Όπως είπαμε η μικρούλα είχε γενέθλια πριν λίγες ημέρες με την μαμά της να γράφει σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram τα εξής:

"Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους όσοι αφιερώσατε λίγο χρόνο για όμορφες ευχές, για ένα μήνυμα... όλους μαζί κ τον καθένα ξεχωριστά. Μακάρι να γινόταν κ στη πράξη, αλλά είστε τόσοι μα τόσοι πολλοί! Με συγκινήσατε πραγματικά με τη ζεστή σας ενέργεια κ τη σκέψη σας προς το παιδί μου! Λοιπόν! Μέρες που είναι και άλλα παιδάκια ειχαν έχουν κ θα έχουν τα γενέθλια τους εν μέσω καραντίνας, μακρυά από αγαπημένα πρόσωπα κ φίλους!

Τι θα λέγατε να προσπαθήσουμε να γλυκάνουμε λίγο παραπάνω αυτή τη μέρα? Μπροστά μου έχω την τούρτα της Αλεξάνδρας η οποία πάνω έχει όλα όσα αγαπά! Έχει ένα «γκέγκε» ( φεγγαράκι) έχει τον γάτο της τον Κεεεερνιτ ( Κέρμιτ), στααααας ( stars), μπαμπελς ( bubbles) κ είναι ρρρροος ( ροζ)... την επιμελήθηκε η @adalivitsanou κ εχθές είπαμε να χαρίσουμε σε δυο από εσάς μια όμορφη τουρτίτσα για τα παιδάκια σας!"