Ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα κιλά του - Είστε έτοιμοι να μάθετε τον αριθμό;

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα κιλά του - Είστε έτοιμοι να μάθετε τον αριθμό;

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει επιστρέψει στον αέρα του ΣΚΑΪ με την εκπομπή του και σήμερα έκανε και μια αποκάλυψη αναφορικά με τα κιλά του!

Ο γνωστός παρουσιαστής, όπως κάθε μέρα, μας κρατά συντροφιά τα μεσημέρια μέσα από την εκπομπή του και σήμερα Τετάρτη του Πάσχα τα είπε όλα! Θα εντυπωσιαστείτε με το πόσο ζύγιζε πριν μερικά χρόνια. Ο ίδιος δεν δίστασε και είπε όλη την αλήθεια.

Να σας πούμε ότι ήδη από προχθές ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει ότι εν μέσω καραντίνας κατάφερε να χάσει 5 ολόκληρα κιλά. Μάλιστα ο ίδιος πρόσθεσε ότι μπορεί να φορέσει το πουκάμισό του μέσα από το παντελόνι - και το έκανε την συγκεκριμένη ημέρα! - λέγοντας ότι για αυτόν είναι προσωπική επιτυχία. Μπορείτε να δείτε εδώ τα όσα είπε, καθώς αποκάλυψε και γιατί αναγκάστηκε να κάνει ενέσεις.

Σήμερα λοιπόν "έσκασε" και η νέα αποκάλυψη για το πόσα ήταν τα κιλά του με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά: "Μην πάθετε σοκ. Απομακρύνεται τα παιδιά από τους δέκτες, ακολουθεί ακατάλληλο τηλεοπτικό μήνυμα. Ήμουν 112 κιλά. 1,89 ύψος. Πήγα 107 και τώρα έχω τρεις-τέσσερις μέρες που πήρα ένα κιλάκι και πήγα 108".

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε ακόμα ότι πριν από δυο χρόνια ήταν στα 120 κιλά, αφήνοντάς τους όλους στο πλατό άφωνους.

Γιώργος Λιάγκας κιλά

Δείτε ωστόσο και τι αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας που μας είπε τώρα τα κιλά του

Ξανά στον αέρα του ΣΚΑΪ το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα με τον παρουσιαστή να επιστρέφει στην τηλεόραση μετά και την διακοπή της εκπομπής του, που είχε έρθει εξαιτίας και των εξελίξεων που έχουμε με τον κορωνοϊό.

Ο παρουσιαστής βγήκε λοιπόν στον αέρα μαζί με τον Νίκο Γεωργιάδη και την Ελένη Τσολάκη και έστειλε τα χρόνια πολλά στον κόσμο. Ωστόσο έκανε και μια αποκάλυψη, καθώς μαρτύρησε ότι θα έχουμε και άλλες επιστροφές αυτές τις ημέρες. Αναλυτικά ο Λιάγκας είπε τα εξής στην έναρξη της εκπομπής του:

"Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Καλώς ήρθατε και καλώς ήρθαμε. Μου φαίνεται ότι ξεκινάει τηλεοπτική σεζόν σήμερα γιατί έχω να βγω πάρα πολύ καιρό στον τηλεοπτικό αέρα. Είπαν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ να μπούμε σε μια κανονικότητα, να βγουν και οι υπόλοιπες εκπομπές που είχαν κοπεί για ένα μήνα λόγω της καραντίνας και όλων των μέτρων για τον κορονοϊό.

Θα έχουμε λίγο διαφοροποιημένη θεματολογία, επίσης δεν θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι εδώ κάθε μέρα. Θα είμαστε λίγοι λίγοι και όσο χαλαρώνουν τα μέτρα, θα επανερχόμαστε σε μια πλήρη κανονικότητα".