"Βόμβα" στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά - Σε σχέση με πρόσωπο του STAR ο Πέτρος των Alcatrash

Φουντώνουν οι φήμες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μία κανονική "βόμβα" έσκασε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, μιας και έγινε γνωστό, πως ο αγαπημένος συνεργάτης τους, Πέτρος Πυλαρινός, τραγουδιστής των Alcatrash, βρίσκεται σε σχέση με ένα "καυτό" πρόσωπο από την οικογένεια του STAR.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ποιο είναι το πρόσωπο που έχει κλέψει την καρδιά του τραγουδιστή που απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι».

Ο Πέτρος Πυλαρινός, ο οποίος έμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του για λίγο καιρό, φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα και αυτός δεν είναι άλλος από το κορίτσι του «Τροχού της Τύχης», όπως αποκάλυψε σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό, ακόμα και τις μέρες της καραντίνας, και έτσι οι δυο τους έχουν γίνει ζευγάρι.

Σήμερα, ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι σχολίασε το συγκεκριμένο απόσπασμα και τότε ρώτησε τον Πέτρο, αν η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι μόνη της αυτό το διάστημα. Ο Πέτρος τότε διπλωματικά απάντησε: «Να αγοράσω ένα φωνήεν;» και έτσι απέφυγε την ερώτηση, αλλά ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τα όσα ακούστηκαν.

Πέτρος Πυλαρινός σχέση

Τι λέει η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και των Alcatraz;

Μετράμε αντίστροφα για τη Δευτέρα του Πάσχα. Η ξεχωριστή συνήθεια του μεσημεριού θα είναι και πάλι κοντά μας και δεν θα μας αφήσει να κλείσουμε μάτι.

Από τη Δευτέρα 20 Απριλίου το πλατό μεταμορφώνεται σε σπίτι, και θα έχουμε κάθε λόγο να λέμε «Καλό Μεσημεράκι» μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει “μελετήσει” την καραντίνα, και θα μας κάνει να τη δούμε με άλλο μάτι. Αστείρευτο χιούμορ, από το stand up και την Χρυσή τηλεόραση, μέχρι τη στήλη #agapimenemouniko. Καλεσμένοι (μέσω Skype), και πολλές εκπλήξεις που θα μας φέρουν κοντά παρά την απόσταση…

Ο μοναδικός Νίκος Μουτσινάς, η ασταμάτητη Βάνια(Ματίνα Νικολάου) και οι ξεσηκωτικοί Alcatrash παίρνουν θέσεις.

Από τη Δευτέρα 20.4 & καθημερινά στις 15:00.