Πρώην παίκτης του Survivor δημοσίευσε βίντεο μέσα από το σπίτι του και "έριξε" το Instagram

Δε φαντάζεστε τι έκανε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώην παίκτης του Survivor δημοσίευσε βίντεο μέσα από το σπίτι του και

Κανονικός πανικός επικρατεί στο βίντεο που δημοσίευσε μέσα από το σπίτι του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένας πρώην παίκτης του Survivor, στο οποίο όχι μόνο ποζάρει με τα παιδιά του, αλλά κάνει και την πιο αδιανόητη δραστηριότητα.

Οι celebrities περνούν και αυτοί το χρόνο τους στο σπίτι και προσπαθούν καθημερινά να βρουν δραστηριότητες με τις οποίες θα γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους από την καραντίνα, μιας και όλες οι δουλειές έχουν προς το παρόν "παγώσει".

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί με τα παιδιά του, και έτσι αποφάσισε να υιοθετήσει και μία από τις συνήθειές τους, ενώ δείτε και το χουνέρι που του είχαν ετοιμάσει οι δυο γιοι του.

Συγκεκριμένα, ενώ οι 3 τους βρίσκονταν στο σπίτι, αποφάσισαν να γυρίσουν ένα χιουμοριστικό βίντεο στο tik tok, με τον ηθοποιό να δημοσιεύσει στη συνέχεια το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δείτε, μπαμπάς και γιοι του δίνουν να καταλάβει και περνάνε φανταστικά το χρόνο τους στο σπίτι όλοι μαζί.

Δείτε το βίντεο που ανέβασαν:

Τι είχε σχολιάσει ο Στέλιος Κρητικός για το Globetrotters και την υγεία του γιου του

Ο Στέλιος και ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός, μιλώντας στο Down Town Κύπρου, αναφέρθηκαν στο παιχνίδι σχολιάζοντας:

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που ζήσατε μαζί;

Στέλιος Κρητικός: Υπήρχαν στιγμές που κινδυνεύσαμε. Ήμασταν στο Μαρόκο και πήγαμε σε μία παρακμιακή γειτονιά που, είπαμε, «θα μας συμβούν όλα εδώ!». Ήταν λίγο περίεργα. Μας κοίταζαν κάπως οι κάτοικοι… Επίσης, τρόμαξα, όταν ο Μιχαήλ-Άγγελος αρρώστησε. Φάγαμε κάτι κι έπαθε δηλητηρίαση. Έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο κι εκεί η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα πολύ. Το πρώτο που σκέφτηκα, ήταν να γίνει το παιδί μου καλά και να πάμε στο σπίτι μας.

Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός: Είχα όλα τα συμπτώματα της δηλητηρίασης, αλλά δεν ξέραμε και τι ακριβώς είχα. Πέρασα λίγο δύσκολα από τα φαγητά των Μασάι και μπήκα στο νοσοκομείο. Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Τελικά, έγινα καλά. Όμως, ακόμη κι αυτό, το έζησα με τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν και είναι εκεί σε όλα.

TAGS