Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Απρόσμενη συγκίνηση - Τι το απερίγραπτο συνέβη;

Μια ανάρτηση μας ξάφνιασε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Απρόσμενη συγκίνηση - Τι το απερίγραπτο συνέβη;

Ένα μήνυμα έφερε χαραμάδα ελπίδας για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη που είναι καθηλωμένος, μετά και το τραγικό δυστύχημα που είχε. Τι ακριβώς συνέβη όμως και έφερε μεγάλη συγκίνηση;

Ήταν ένα μήνυμα που ήρθε από το viber που έφερε αισιοδοξία για τον Αγγελίδη και την οικογένειά του, που ζουν πολύ δύσκολες ώρες μετά και το τροχαίο που είχε το οποίο του έχει κοστίσει πολύ στην υγεία του. Μάλιστα η γυναίκα του ε΄χει μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, όλο αυτό το διάστημα.

Ωστόσο τώρα ο Δημήτρης Μάρκος έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Instagram που μας έκανε να απορήσουμε. Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία που λέει επάνω ότι ο "Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνδέθηκε στο viber". Δείτε ωστόσο και τα όσα αναφέρει το πόρισμα για το τροχαίο που είχε ο Αγγελίδης.

Δεν γνωρίζουμε αν όντως αυτό το έκανε μόνος του βέβαια ή αν για κάποιο λόγο έκανε την σύνδεση η γυναίκα του ή γενικά κάποιος δικός του άνθρωπος. Αν την έκανε πάντως ο ίδιος αυτό θα σημαίνει θετικά πράγματα για την πορεία της κατάστασής του.

"Η συγκίνησή μου δεν περιγράφεται..." έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Δημήτρης Μάρκος.

Τι είχε πει στο δικαστήριο η γυναίκα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη που είχε συγκινήσει;

Το ποσό των 2.796.000 ευρώ είχε ζητήσει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η σύζυγος του από τον οδηγό του λεωφορείου και την εταιρία για τα τραγικό ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, που οδήγησε τον παρουσιαστή στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.

«Αιτούμαστε διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης γιατί ο κ. Αγγελίδης ζητά 2.796.000 ευρώ για την περίθαλψη του. Έχουμε και ένσταση επειδή δεν φορούσε κράνος και αρνούμαστε την αγωγή γιατί ήταν συνυπαίτιος ή υπαίτιος κατά 95% ο ίδιος για τον τραυματισμό του» ανάφερε η συνήγορος του οδηγού λεωφορείου.

«Ο σύζυγος μου αυτή τη στιγμή έχει 90% αναπηρία που σήμαινε ότι είναι σχεδόν φυτό. Έχει ελάχιστη επικοινωνία με το περιβάλλον» είπε στο δικαστήριο η Εβελίνα Βαρσάμη. Στη συνέχεια εξηγώντας τα έξοδα που έχει πλέον η οικογένεια και το μισθό του συζύγου της που λείπει, ανέφερε: «Εκτός από την τηλεόραση ασχολούνταν με ένα μαγαζί στη Γλυφάδα το Blend όπου έκανε τις δημόσιες σχέσεις και ήταν υπεύθυνος καταστήματος. Έπαιρνε μισθό 1.300 συν τα τιπς που ήταν 300 το μήνα που σε γιορτές έφτανε συνολικά τις 2.500 ευρώ».