Γιώργος Παρτσαλάκης: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του

Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Παρτσαλάκης: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Παρτσαλάκη, ο οποίος πριν από λίγες μέρες χρειάστηκε να διακοσμισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω του εμφράγματος που υπέστη, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση αγγειοπλαστικής.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η κατάστασή του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, μιας και ο ηθοποιός δείχνει να έχει συνέλθει από το χειρουργείο και ήδη κατάφερε να στείλει στους διαδικτυακούς του φίλους το πρώτο του μήνυμα, με σκοπό να τους ευχαριστήσει για την συμπαράσταση που του έδειξαν και τα χιλιάδες μηνύματα που του έστειλαν.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και υπεβλήθη σε επέμβαση αγγειοπλαστικής, ενώ τη δική του τοποθέτηση για την κατάσταση της υγείας του καλού του φίλου, έκανε και ο Ανδρέας Γεωργίου, με σκοπό να βάλει τέλος στα όσα ακούγονται.

Το μήνυμα που έστειλε ο Γιώργος Παρτσαλάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram:

«Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις…

Θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια.
Υ.Γ Και για να μη το βαρύνουμε πολύ πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμαν! Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες».