Το σχόλιο για τις πλαστικές που άφησε "άφωνη" τη Νατάσα Θεοδωρίδου

«Σε λίγο δε θα σας καταλαβαίνουμε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το σχόλιο για τις πλαστικές που άφησε

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε πριν από λίγο καιρό μία συναυλία, στην οποία ωστόσο ακούστηκε ένα αδιανόητο σχόλιο για τις πλαστικές της, το οποίο κατάφερε να την αφήσει "άφωνη" πάνω στην σκηνή, μιας και έγινε από έναν καλό της φίλο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια το καλοκαίρι έκανε μία πολύ επιτυχημένη συναυλία, την οποία βρήκε την ευκαιρία να δείξει ο ANT1, για όλους όσους βρίσκονται στο σπίτι λόγω της καραντίνας και θέλουν να περάσουν το χρόνο τους λίγο δημιουργικά με συντροφιά από μία εκπληκτική καλλιτέχνιδα.

Ωστόσο ένα απρόοπτο συνέβη πάνω στη σκηνή, το οποίο είδαμε φυσικά να σχολιάζεται μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό μεσημεράκι», ενώ δείτε τι απάντησε η τραγουδίστρια για το unfollow του Γιώργου Θεωφάνους.

Ο Παντελής Καναράκης, που είναι γνωστός για τα αστεία που κάνει στους φίλους του, ανέβηκε πάνω στη σκηνή και έκανε πως δεν αναγνωρίζει την Νατάσα Θεοδωρίδου, λόγω των πλαστικών που έχει κάνει, με την τραγουδίστρια να απαντάει με πολύ ήρεμο τρόπο και να μη δίνει κανένα δικαίωμα.

Τι συνέβη πάνω στη σκηνή

«Τραγουδίστρια είναι; Καλέ η Τάμτα είναι; Πάχυνε! Α, μισό λεπτό το βρήκα! Για σήκωσε ψηλά το χέρι σου και πες Fuego» σημείωσε με νόημα ο Παντελής Καναράκης στη σκηνή προς τη φίλη και συνεργάτιδα του.

Με τη σειρά της, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε με χιούμορ αλλά… αποφασιστικά: «Λοιπόν, για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία, είμαι η Νατάσα Θεοδωρίδου».

«Καλέ η Νατάσα είσαι; Χέστ@@@! Ε που να σε γνωρίσω, πάτε όλες και πειράζετε τις μούρες σας και σε λίγο από τα σφραγίσματα θα σας καταλαβαίνουμε» πρόσθεσε ο Παντελής Καναράκης κάνοντας τόσο την αγαπημένη ερμηνεύτρια όσο και το Νίκο Μουτσινά, στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ, να λυθούν στα γέλια!

Νατάσα Θεοδωρίδου συναυλία