MasterChef: Αυτός ο παίκτης επέστρεψε στον διαγωνισμό

Μεγάλη ανατροπή στον διαγωνισμό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αυτός ο παίκτης επέστρεψε στον διαγωνισμό

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε να επιστρέφει στον διαγωνισμό μαζί με τη Μάρλεν, ένας ακόμα παίκτης, μετά από μία πολύ απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, στην οποία οι παίκτες δεν είχα μπροστά τους τη συνταγή.

Τα τελευταία επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής δείχνουν να είναι πολύ ανατρεπτικά, μιας και βλέπουμε καθημερινά να γίνονται όλο καινούργια πράγματα, νέες διαδικασίες και νέα δεδομένα.

Έτσι, αφού η Μάρλεν είχε την ευκαιρία της να γυρίσει στον διαγωνισμό, έχοντας ανταγωνιστεί τα πιάτα των δύο συμπαικτών της, Γιώργος και Ηλίας ρίχτηκαν στη μάχη με σκοπό να διεκδικήσουν εκ νέου μία θέση στον διαγωνισμό.

Οι δύο φίλοι, κλήθηκαν να μαγειρέψουν και να κάνουν μία αντιγραφή πιάτου χωρίς να έχουν μπροστά τους τη συνταγή.

Ο παίκτης που τελικά κατάφερε να πάρει την ποδιά και να ξαναμπεί στο σπίτι ήταν ο Γιώργος.

Ακόμα μία ευκαιρία για τον Ηλία

Όπως αποκάλυψαν οι τρεις κριτές, το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς και γι΄αυτό το λόγο, ο Ηλίας, πριν καλά καλά προλάβει να τους αποχαιρετήσει, έμαθε πως θα διαγωνιστεί ξανά για να διεκδικήσει τη θέση του στον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, είχε την ευκαιρία να προκαλέσει οποιονδήποτε ήθελε από τους συμπαίκτες του και να μονομαχήσει μαζί του για να διεκδικήσει τη θέση του στον διαγωνισμό.

Ο Ηλίας, μιλώντας στις κάμερες, ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να διαγωνιστεί είτε με τον Σταύρο είτε με τον Σταυρή, ωστόσο στη συνέχεια γύρισε στον εξώστη και ρώτησε τους παίκτες ποιος θα ήθελε να διαγωνισθεί μαζί του.

Μία ανατροπή μας περίμενε όλους, μιας και ο παίκτης που είπε τελικά το "ναι" στον Ηλία, ήταν ο Μπέλλος, ο οποίος νωρίτερα είχε ξεκαθαρίσει πως δε θέλει να τον δει στον διαγωνισμό.