Η Τάμτα όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Πόζαρε γυμνή φορώντας μόνο ένα μαξιλάρι

Αποδέχτηκε το pillow challenge

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Τάμτα όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Πόζαρε γυμνή φορώντας μόνο ένα μαξιλάρι

Η Τάμτα όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Αποδέχτηκε το pillow cgallenge και πόζαρε γυμνή φορώντας μόνο ένα μαξιλάρι. Το challenge αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς και πολυσυζητημένες προκλήσεις στα social media την περίοδο της καραντίνας

Το pillow challenge είναι μια από τις προκλήσεις που κάνουν χαμό στα social media την περίοδο της καραντίνας. Οι διάσημες και μη βγάζουν για λίγο τα ρούχα τους, κάνουν το πιο stylish και άνετο φόρεμα χρησιμοποιώντας το αγαπημένο τους μαξιλάρι και βγάζουν φωτογραφία

Έτσι και η Τάμτα είπε να το κάνει.Η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να άργησε λιγάκι, όμως αποδέχτηκε με ενθουσιασμό το πρωτότυπο challenge και έκανε το μαξιλάρι της ένα εντυπωσιακό φόρεμα.

Ωστόσο, η Τάμτα,είναι γνωστή για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις και έτσι έβαλε τη δική της πινελιά στο σύνολο και δημιούργησε μια άκρως εντυπωσιακή εικόνα κερδίζοντας θετικά σχόλια από τους followers της.

«I know… Άργησα….. Αλλά όταν έβγαλα Αυτές τις φωτογραφίες με το μαξιλάρι μου, είχα πιο σημαντικά posts να κάνω… Πέρασε ο καιρός, πάλιωσε και το Challenge,αλλά Who cares? Right?»,έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πριν από αυτό ωστόσο είχε κάνει studio το σαλόνι της

«Εδώ στο σπίτι, σ’ ένα πρόχειρο μίνι στούντιο... παλεύω και μαλώνω με την τεχνολογία πολλές ώρες την ημέρα για να κάνω μία δουλειά που υπό κανονικές συνθήκες θα έκανα με τους ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο.

Συνήθως αυτά τα πράγματα γίνονται πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα... Κάπως καταφέρνω όμως σιγά-σιγά Και μαθαίνω πολλά.

Σήμερα το βράδυ θα ανεβάσω ένα live session με ένα απ’ τα αγαπημένα μου τραγούδια από τη δισκογραφία μου, το «Κοίτα Με». Stay tuned που λένε» έγραψε η τραγουδίστρια κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε ωστόσο και όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη. Η καταγωγή, η ηλικία και τα κιλά της και άλλα.