Ημέρα χαράς για Νίνο και Χρυσή Βαρδινογιάννη

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ημέρα χαράς για Νίνο και Χρυσή Βαρδινογιάννη

Ημέρα χαράς για Νίνο και Χρυσή Βαρδινογιάννη καθώς σήμερα γιορτάζει ο γιος τους που λέγεται Γιώργος. Ο τραγουδιστής μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση για να ευχηθεί τόσο στον παππού του όσο και στο παιδί του.

Ο Νίνο και η Χρύση Βαρδινογιάννη ήταν παντρεμένοι για 7 χρόνια, ωστόσο το καλοκαίρι του 2017 αποφάσισαν να χωρίσουν.

Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες, αφού και οι δύο έχουν βάλει στην άκρη τις όποιες διαφορές τους για χάρη των δύο παιδιών τους. Στην πραγματικότητα το άλλοτε αντρόγυνο δεν το χωρίζει κάποιο αγεφύρωτο χάσμα. Λέγεται ότι απλώς βαρέθηκαν το «μαζί».

Όπως είπαμε προτεραιότητα και για τους δυο είναι τα παιδιά τους και γι'αυτά παραμένουν ενωμένοι. Μάλιστα ο τραγουδιστής σήμερα έκανε και μια ανάρτηση αφού έχουν χαρά.

Συγκεκριμένα σήμερα γιορτάζουν οι Γιώργηδες και εκείνος έσπευσε να ευχηθεί στον γιο του και στον παππού του. «Χρόνια πολλά γιε μου, χρόνια πολλά παππού» έγραψε στην ανάρτηση του.

Ο χρόνος στο σπίτι δεν περνάει διαφορετικά, και έτσι ο τραγουδιστής αποφάσισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από το πώς θα είναι όταν γεράσει, ενώ τις προάλλες έκανε μία ανάρτηση που μας συγκίνησε πραγματικά.

Δείτε την ανάρτηση:

Λίγα λόγια για τον Νίνο

Ο Στέφανος Ξυπολιτάς, (Στοκχόλμη, 29 Ιουνίου 1981) γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Νίνο, είναι Έλληνας τραγουδιστής. Ευρέως γνωστός έγινε μέσα από το τηλεοπτικό talent show Fame Story 1, το 2002. Έχει κυκλοφορήσει πέντε στούντιο άλμπουμ τα οποία έγιναν χρυσά και αρκετά επιτυχημένα singles. Επίσης, έχει κάνει live εμφανίσεις σχεδόν με όλους τους συναδέλφους του, όπως οι Άννα Βίσση, Πέγκυ Ζήνα, Σταμάτης Γονίδης, Πασχάλης Τερζής, Έλενα Παπαρίζου, Λευτέρης Πανταζής και Κωνσταντίνος Αργυρός. Ανήκει στο δυναμικό της Panik Records.

Γεννήθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και μεγάλωσε στη Ρόδο. Επαγγελματικά ασχολείται με το τραγούδι από 16 χρονών. Ήδη από τα σχολικά χρόνια, ο Νίνο δείχνει την αγάπη του για το τραγούδι και τη μουσική. Μέχρι την ηλικία των 16 χρόνων ήξερε να παίζει αρμόνιο, κιθάρα (ηλεκτρική, κλασική), ντραμς, φυσαρμόνικα, ακορντεόν, μπάσο (αυτοδίδακτος).

Πριν μπει στο Fame Story είχε ήδη αρχίσει εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα, τόσο στη Ρόδο, όσο και στην Αθήνα και την Πάτρα. Η καριέρα του άρχισε αμέσως μετά την αποχώρησή του από το talent show, με την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου, Νίνο*Νίνο*Νίνο.