Άναψε «φωτιές» στο tik tok η Αθηνά Οικονομάκου - Ο χορός με το κοντό σορτσάκι

Μας έδειξε τους κοιλιακούς της και πάθαμε την πλάκα μας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άναψε «φωτιές» στο tik tok η Αθηνά Οικονομάκου - Ο χορός με το κοντό σορτσάκι

Η Αθηνά Οικονομάκου όπως και αρκετοί ακόμη Έλληνες celebrities δεν μπόρεσαν να αντισταθούν από την μόδα του tik tok και έκαναν λογαριασμό, όπου ανεβάζουν όλα τα βίντεο τους. Το πρώτο της ηθοποιού ωστόσο, πρέπει να το δείτε. Άναψε «φωτιές» ο χορός με το κοντό σορτσάκι της.

Η Αθηνά Οικονομάκου γνωρίζαμε πως διατηρεί ένα απίστευτο κορμί, ωστόσο μας το απέδειξε για ακόμη μια φορά με το βίντεο της. Αφού το τράβηξε φορώντας ένα κοντό μπλουζάκι που αποκάλυπτε τους γραμμωμένους κοιλιακούς που έχει φτιάξει με την σκληρή γυμναστική που κάνει καθημερινά, ειδικά τώρα στην καραντίνα.

Τώρα που λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας μένει στο σπίτι, αφού και τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί έχουν «παγώσει» βγήκε το χρόνο και έκανε λογαριασμό στο tik tok και ξεκίνησε τα βίντεο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρώτο της βίντεο και πρέπει να το δεις. Είναι απίστευτο.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έκανε η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για την συλλογή ρούχων.

Τι είναι όμως το tik tok και πως λειτουργεί;

Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν είτε χρησιμοποιώντας το Facebook, Instagram ,twitter είτε το λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Η εφαρμογή έχει μια πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη με μουσικά αποσπάσματα από όπου οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν κάποιο κομμάτι για να κάνουν lip-sync (το γνωστό καραόκε).

Η εφαρμογή διαθέτει πολλούς τρόπους για να προσθέσει περισσότερη διασκέδαση στα βίντεο των χρηστών. Υπάρχουν επιλογές – για παράδειγμα – μαγνητοσκόπησης σε γρήγορη ή αργή κίνηση, υπάρχουν πάρα πολλά φίλτρα και εφέ, δίνεται ακόμα και η δυνατότητα να αναπαράγεται το τραγούδι προς τα πίσω, σύνδεσης με άλλο χρήστη προκειμένου να κάνουν ντουέτο κλπ.

Τα βίντεο που δημιουργούνται οι χρήστες μπορούν να τα κοινοποιήσουν στους οπαδούς τους ή ακόμα και να τα δημοσιεύσουν σε άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Μessenger, το What’sApp κ.λ.π

Όπως και στις περισσότερες άλλες εφαρμογές και κοινωνικά δίκτυα οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν άλλους χρήστες, να σχολιάσουν τα βίντεο τους και να στείλουν emoji στον αγαπημένο τους τραγουδιστή/ ηθοποιό. Επίσης μπορούν να προβάλλουν το περιεχόμενό τους χρησιμοποιώντας hashtag (παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το Instagram).