Ανακοινώθηκαν ημερομηνίες για τις Άγριες Μέλισσες - Ξεκινάνε πάλι τα γυρίσματα

Τι αποκάλυψε ηθοποιός της σειράς;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοινώθηκαν ημερομηνίες για τις Άγριες Μέλισσες - Ξεκινάνε πάλι τα γυρίσματα

Έσκασε ανακοίνωση! Πότε ξεκινάνε ξανά τα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες; Αυτές είναι οι ημερομηνίες. Διαβάστε όλα όσα αποκάλυψε ηθοποιός της σειράς.

Έχουμε και λέμε! Ο Γιάννης Κουκουράκης εμφανίστηκε στο Live Tonight του Γρηγόρη Αρναούτογλου και "έσκασε" αποκάλυψη για την σειρά του ΑΝΤ1 που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα. Τι είπε λοιπόν για τα γυρίσματα και τις ημερομηνίες;

"Σαφή εικόνα δεν έχουμε. Μέσες άκρες ξέρουμε ότι αν πάνε καλά τα πράγματα, από την παραγωγή έχουμε την πληροφορία ότι θα ξεκινήσουμε 5 με 15 Μαΐου" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης του Πάσχα.

"Θα διάλεγα τον Γιώργο Γεροντιδάκη για να συγκατοικήσω" είπε ακόμα σε άλλο σημείο αναφερόμενος στο με ποιον θα ήθελε να κάνει καραντίνα μαζί. Δείτε ωστόσο εδώ και ποιος ηθοποιός της σειράς έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό. Τι συμβαίνει;

Από την ανακοίνωση για το πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα στα όσα είπε ο Στάνκογλου για τις Άγριες Μέλισσες - "Θέλω να μείνω αλλά..."

O Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος υποδύεται τον Κυπραίο που αγάπησε το κοινό στις Άγριες Μέλισσες μίλησε μέσω skype στην εκπομπή, "Το Πρωινό", τόσο για την συνέχεια της σειράς, όσο και για τον χαρακτήρα του που όπως έχει ακουστεί θα μας αποχαιρετήσει την επόμενη σεζόν.

Αρχικά μίλησε για την απόφασή του να μην είναι του χρόνου στη σειρά, όπου και ανέφερε, «Δεν είναι κάτι προσωπικό. Με την Μελίνα Τσαμπάνη, από τις αρχές των γυρισμάτων συζητούσαμε το πού θα πάει αυτός ο χαρακτήρας, αν έχει κάποιο διαφορετικό μέλλον και είχαμε δώσει ένα dead line μέχρι το καλοκαίρι. Τώρα πήγαμε όλοι πίσω, δεν έχουμε κάνει γυρίσματα και δεν ξέρουμε πώς θα συνεχιστεί όλο αυτό το πράγμα.»

Και συνέχισε λέγοντας, «Εγώ δεν θέλω καθόλου να σταματήσει, ποιος θέλει να φύγει από κάτι που είναι πολύ ωραίο κι επιτυχημένο; Απλώς είχα δρομολογήσει κι εγώ κάποια πράγματα από τον Σεπτέμβριο που μιλάγαμε για το ερχόμενο καλοκαίρι και τον χειμώνα και η συμφωνία μας ήταν ότι ο Κυπραίος θα είναι μέχρι το καλοκαίρι. Είναι στο χέρι της Μελίνας πού θα πάει ο κάθε χαρακτήρας».