Αποκάλυψη! Ο λόγος που παραιτήθηκε ο Ασημινάκης από την Ελένη

Όλη η αλήθεια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη! Ο λόγος που παραιτήθηκε ο Ασημινάκης από την Ελένη

Νέα αποκάλυψη ήρθε στο φως έπειτα από την είδηση πως ο στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει από την εκπομπή της. Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο λόγος που παραιτήθηκε ο Ασημινάκης.

Μετά από 17 χρόνια συνεργασίας, ο ίδιος θέλησε να φύγει από το πλευρό της παρουσιάστριας, προκαλώντας μια τηλεοπτική βόμβα στο κανάλι. Η είδηση έγινε γνωστή από το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος και ανέφερε πως οι δυο τους δεν τα πήγαιναν πολύ καλά το τελευταίο διάστημα.

«Είχε κάποια παράπονα ο Γιώργος Ασημινάκης. Ο ίδιος περιορίστηκε στο να μου επιβεβαιώσει την πληροφορία, δεν μου είπε περισσότερα πράγματα αλλά μίλησα εγώ με ανθρώπους από το επαγγελματικό περιβάλλον και μου είπαν πως υπήρχε ένα πρόβλημα. Κάποιες συμπεριφορές της παρουσιάστριας δεν της ενέκρινε. Συμπεριφορές απέναντι στο πρόσωπό του, όχι γενικότερα. Υπήρχε ένα πρόβλημα στη σχέση τους, υπήρχαν πολλές διαφωνίες. Έχω μιλήσει με τη μια πλευρά, η πλευρά της Ελένης Μενεγάκη μπορεί να έχει να πει κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Σήμερα ωστόσο στο Πρωινό ειπώθηκε πώς η σχέση τους το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλή και φαινόταν και στον αέρα της εκπομπής. Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε πως δεν γίνεται να φύγει κάποιος λίγο πριν το τέλος της σεζόν, εάν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και όταν ξέρουμε όλοι ότι η Ελένη φεύγει από τον Alpha. Ωστόσο ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Να πούμε βέβαια ότι έχουμε άλλη μια αποχώρηση βόμβα από το κανάλι. Κλείνει η πόρτα μετά την Μενεγάκη!

O floor manager δεν είναι ο μόνος που αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA

Ο λόγος για την Εύη Φραγκάκη και τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που ξεκινούν μια νέα εκπομπή στο κανάλι του Alpha. Η Φραγκάκη ήταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για δύο περίπου χρόνια, με την ίδια να γυρνά τώρα ξανά στην ενημέρωση, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εκπομπή που θα κάνει ο Κεφαλογιάννης και η Φραγκάκη θα προβάλλεται καθημερινά, πριν και την ενημέρωση που γίνεται από τον καθηγητή Σωτήρη Τσίοδρα, αναφορικά με τον κορωνοϊό, ενώ θα λέγεται 'Μένουμε Alpha".

Εύη Φραγκάκη εκπομπή Ελένης Μενεγάκη