Bruce Willis: Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που είναι σε καραντίνα με την πρώην του

Το αποκάλυψε η κόρη τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Bruce Willis: Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που είναι σε καραντίνα με την πρώην του

Η Demmy Moore και ο Bruce Willis έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, ωστόσο είναι και πάλι μαζί... λόγω πανδημίας! Και τώρα αποκαλύφτηκε και λόγος που ήταν μαζί σε όλο αυτό οι δυο πρώην και δεν τον φαντάζεστε.

Δεκατρία ολόκληρα χρόνια κράτησε ο γάμος του διάσημου ζευγαριού, το οποίο διατηρεί πλέον πάρα πολύ καλές σχέσεις ακόμα και μετά το διαζύγιο. Άλλωστε έχουν τρεις κόρες μαζί και τώρα οι φωτογραφίες τους κάνουν τον γύρο του κόσμου. Γιατί;

Γιατί ανέβασαν τις πιο "τρελές" φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς βλέπουμε όλη (μα όλη όμως) να ποζάρει με τις ίδιες ριγέ πιτζάμες. Όπως είναι λογικό οι εικόνες κάνουν πλέον τον γύρο του διαδικτύου αφού το πρώην ζευγάρι, αποφάσισε να περάσει μαζί την καραντίνα.

Ποιος ο λόγος που οι δυο πρώην ήταν μαζί

Στις εικόνες βλέπουμε τους δύο ηθοποιούς, τις κόρες τους, τους συντρόφους τους, αλλά ακόμα και τα σκυλάκια της οικογένειας τα οποία είναι επίσης ντυμένα, με τις ίδιες ριγέ πιτζάμες. Μάλιστα το outfit θυμίζει τις στολές φυλακές που φορούσαν στο Λούκι Λουκ οι Ντάλντον και τα στιγμιότυπα είναι απολαυστικά. Δείτε ωστόσο και τα όσα είχε αποκαλύψει η ηθοποιός. Τι της είχε συμβεί;

Την απάντηση στο ερώτημα έδωσε η κόρη του ηθοποιού Scout, η οποία αφού δήλωσε πόσο χαρούμενη είναι που ζει στην καραντίνα μας τους γονείς της στο σπίτι που μεγάλωσε εξήγησε ότι η σύζυγός και τα παιδιά του πατέρα της ήταν έτοιμοι να πάνε μαζί τους στην καραντίνα, αλλά ένα ατύχημα της μικρής κόρης του τους κράτησε πίσω στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα η Scout είπε πως η μικρή αδελφή της σε ένα πάρκο που πήγαν βόλτα τρύπησε το πόδι της με κάτι βελόνες που ήταν στο έδαφος έτσι πήγε στο γιατρό και της έγιναν εξετάσεις για να τσεκάρουν ότι δεν έχει μολυνθεί από κάτι. Έτσι όλη αυτή η διαδικασία κράτησε την οικογένεια του Willis, μακριά του.