Κατερίνα Γερονικολού: Δεν φοβάται να "τσαλακωθεί" - Η φωτογραφία που ανέβασε

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Γερονικολού: Δεν φοβάται να

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι κούκλα και δεν δίστασε να ανεβάσει μια φωτογραφία της, στην οποία την βλέπουμε να είναι σε εντελώς άλλο mood. Δείτε την εικόνα που ακολουθεί. Η ηθοποιός δεν φοβάται να "τσαλακωθεί".

Ειδικότερα η Κατερίνα Γερονικολού αποφάσισε να κάνει κούρα ομορφιάς και ανέβασε μια φωτογραφία ως story, στην προσωπική της σελίδα στο Instagram. Η ηθοποιός είναι μια πραγματική κούκλα, ότι και να κάνει και έτσι δεν δίστασε και τώρα να μας δείξει μια διαφορετική εκδοχή της,

Αυτές τις ημέρες λόγω της καραντίνας έχουμε δει πολλούς από τους διάσημους να είναι με τις πιτζάμες τους και τα μαλλιά τους αχτένιστα, χωρίς να φοβούνται να τσαλακώσουν την εικόνα τους. Το ίδιο ισχύει και για την όμορφη ηθοποιό, που περνά υπέροχα στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη. Και εκείνος πάντως είναι πάντα στο πλευρό της.

Έτσι λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να φορά μια μάσκα ομορφιάς, καθώς όπως έγραψε "φροντίζω τον εαυτό μου, δεν το παραμελώ".

Κατερίνα Γερονικολού με μάσκα ομορφίας

Η Κατερίνα Γερονικολού ανέβασε και μια φωτογραφία με μια υπέροχη λαμπάδα - Η γλυκιά ανάρτηση

Η όμορφη ηθοποιός είχε κάνει και μια ανάρτηση για την Λαμπρή στην οποία ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα σε αυτή την βλέπουμε να κρατά μια τέλεια παιδική λαμπάδα.

"Παιδική Λαμπάδα . Δεν έχω δυστυχώς καμία παιδική φωτογραφία με τις λαμπάδες μου. Τις φύλαγα όλες μαζί!Μπορεί να μην θυμάμαι πού είναι πια αλλά ανυπομονώ του χρόνου να δω χαρούμενες φατσούλες στην εκκλησία Την ώρα της Αναστάσης να περιεργάζονται τις φλογίτσες στις λαμπάδες τους! Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά και να μάθουμε να αγαπάμε όλες τις στιγμές μας. Είμαστε χαρούμενοι, είμαστε μελαγχολικοί, είμαστε όλα και αυτή είναι η γλύκα της ζωής. Καλή Λαμπρή" έγραψε στο ποστ που θα δείτε.