Ελένη: Τους άφησε όλους «κάγκελο» με την ατάκα της για τον έρωτα - «Δεν έχει σημασία η ηλικία...»

Μείναμε με το σχόλιό της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Τους άφησε όλους «κάγκελο» με την ατάκα της για τον έρωτα - «Δεν έχει σημασία η ηλικία...»

Η Ελένη Μενεγάκη με μία ατάκα που είπε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της κατάφερε να αφήσει όλους τους συνεργάτες της «κάγκελο» μιας και αναφέρθηκε στον έρωτα ξεκαθαρίζοντας πως αν υπάρχει, τότε δεν έχει καμία σημασία η ηλικία.

Αφορμή στην όλη συζήτηση στάθηκε το νέο πως ο Ρίτσαρντ Γκιρ έγινε για ακόμα μία φορά μπαμπάς στα 70 του, γεγονός που προκάλεσε μεν μεγάλη περιέργεια, λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του.

Ωστόσο η Ελένη Μενεγάλη θέλησε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει με τη σειρά της, πως ο έρωτας δεν κοιτάζει την ηλικία και είναι γνωστό πως ο αγαπημένος ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένος με την σύζυγό του, την οποία παντρεύτηκε πριν από κάποια χρόνια και σήμερα απέκτησε μαζί της παιδί.

«Δεν είχε βρει τον έρωτα της ζωής του, όταν βρίσκεις τον έρωτα της ζωής σου, δεν έχει σημασία σε ποια ηλικία είσαι, κάνεις reastart έτσι απλά» είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφερόμενη στον έρωτα που μπορεί κανείς να βρει στη ζωή του.

Ελένη Μενεγάκη υγεία πρόβλημα

Νωρίτερα, η Ελένη Μενεγάκη είχε κάνει μία αναφορά στο πρόβλημα υγείας της

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη on air στο πρόβλημα υγείας της. Τι έχει η παρουσιάστρια και ποια αυτό που την ενοχλεί τόσο πλέον στην καθημερινότητα της και το μοιράστηκε με τους τηλεθεατές.

Παγκόσμια ημέρα βιβλίου είναι σήμερα και η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της δεν γινόταν να μην αναφερθούν σε αυτό το γεγονός.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ρώτησε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο ποιο είναι το βιβλίο που δεν αποχωρίζεται ποτέ, λέγοντας τον “βιβλιοφάγο.

«Ήμουν δεν είμαι πια, δε διαβάζω τόσο πολύ. Λόγω όρασης», είπε με χιούμορ ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Με την Ελένη Μενεγάκη να συμπληρώνει: «Και εμένα με παιδεύει πια αυτό, αυτή η πρεσβυωπία με έχει τσακίσει».