Η Άλκηστις του MasterChef με συμπτώματα του ιού - Πάγωσε η Κατερίνα Καινούργιου

Τι ανέφερε η Αλεξάκη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άλκηστις του MasterChef με συμπτώματα του ιού - Πάγωσε η Κατερίνα Καινούργιου

Η Άλκηστις του MasterChef σοκάρει με τις τελευταίες τις ανακοινώσεις καθώς ανέφερε πως ήταν με συμπτώματα του ιού. Η δήλωσή της πάγωσε την Κατερίνα Καινούργιου και όλους στο πλατό.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει τα συμπτώματα του κορωνοϊού και πως έκανε το τεστ, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της παρουσιάστριας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Αυτές οι ημέρες είναι λίγο κρίσιμες διότι έχω κάνει πυρετό και έχω κάποια συμπτώματα με τα τηλεφωνήματα που έκανα στο νοσοκομείο και έτσι κατέληξα να κάνω το τεστ για τον κορονοϊό. Εγώ δουλεύω και όταν έχεις το λεγόμενο take away, γενικά είναι μερικά πράγματα που δεν μπορείς να προφυλάξεις Δύο ημέρες είχα υψηλό πυρετό, βήχα και ο πονοκέφαλος είναι σε φρικτό σημείο».

H Κατερίνα Καινούργιου είχε μείνει πάλι άφωνη με αποκάλυψη για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα στην εκπομπή της στο Opentv, για τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. «Καλά και το αγόρι μου δεν ξέρω αν τα θυμάται τα γενέθλιά μου», είπε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε μέσω Skype, ο Κώστας Καραφώτης και αναφέρθηκε για όλα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του “Just the two of us” που θα γίνει σε λίγες εβδομάδες στον αέρα του σταθμού.

Στο τέλος της συζήτησαν που είχαν με τον καλεσμένο τους, η Κατερίνα Καινούργιου, συζήτησε μαζί με τους συνεργάτες της για τα γυρίσματα του show μουσικής, αλλά και την επιστροφή του. Ενώ στην συνέχεια μίλησα για την πρωτομαγιά, που είναι και τα γενέθλια της παρουσιάστριας.

Με αφορμή αυτό λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε: «Καλά και το αγόρι μου δεν ξέρω αν τα θυμάται τα γενέθλιά μου, φροντίζω να του το λέω κάθε μέρα. “Φίλιππε πρωτομαγιά έχω γενέθλια, Φίλιππε τι θες να κάνω;”. “Είναι όλα κλειστά”, είναι η απάντηση. Ξέρεις τι του λέω; “Τα on lines shops είναι ανοιχτά όμως” αλλά είναι σα να μη τα ακούει. Πρωτομαγιά γεννήθηκα πριν από 35 χρόνια»,

Ωστόσο, δείτε όλη την αλήθεια για το αν φεύγει ή όχι η παρουσιάστρια από το κανάλι που της έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθεί.