Ρίγη συγκίνησης με τη νέα φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Ότι πιο τρυφερό και αισιόδοξο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με τη νέα φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Ρίγη συγκίνησης μας έφερε μια νέα φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, η οποία ανέβηκε από την γυναίκα του. Σε αυτή τον βλέπουμε με τον γιο τους να κοιμούνται αγκαλιά στο κρεβάτι.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η οικογένειά του περνούν ένα εφιάλτη τα τελευταία χρόνια, καθώς το τροχαίο που είχε πριν μερικά χρόνια τον καθήλωσε στο κρεβάτι και επιβάρυνε την υγεία του. Μάλιστα ο ίδιος ήταν σε κέντρο αποκατάστασης, ωστόσο πλέον συνεχίζει την θεραπεία στο σπίτι του, όπου έχει στο πλευρό του την οικογένειά του.

Η γυναίκα του Εβελίνα Βαρσάμη, ανέβασε τώρα μια φωτογραφία που μας "σήκωσε την τρίχα" καθώς τον βλέπουμε να κοιμάται αγκαλιά με τον γιο τους. Η εικόνα είναι πολύ τρυφερή. Μάλιστα πριν λίγο καιρό και μια άλλη φωτογραφία μας είχε συγκλονίσει, αφού καθόταν δίπλα στο παιδί και την γυναίκα του.

Κωνσταντίνος Αγεγλίδης κοιμάται με τον γιο του

Ρίγη συγκίνησης μας είχε φέρει και μια ανάρτηση που έγινε για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη - Τι συνέβη;

Ήταν ένα μήνυμα που ήρθε από το viber που έφερε αισιοδοξία για τον Αγγελίδη και την οικογένειά του, που ζουν πολύ δύσκολες ώρες μετά και το τροχαίο που είχε το οποίο του έχει κοστίσει πολύ στην υγεία του. Μάλιστα η γυναίκα του ε΄χει μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, όλο αυτό το διάστημα.

Ωστόσο τώρα ο Δημήτρης Μάρκος έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Instagram που μας έκανε να απορήσουμε. Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία που λέει επάνω ότι ο "Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνδέθηκε στο viber".

Δεν γνωρίζουμε αν όντως αυτό το έκανε μόνος του βέβαια ή αν για κάποιο λόγο έκανε την σύνδεση η γυναίκα του ή γενικά κάποιος δικός του άνθρωπος. Αν την έκανε πάντως ο ίδιος αυτό θα σημαίνει θετικά πράγματα για την πορεία της κατάστασής του.

"Η συγκίνησή μου δεν περιγράφεται..." έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Δημήτρης Μάρκος.