Γιώργος Τσαλίκης: Μιμείται την Μοιραράκη και ξαφνικά... - "Δεν το είπες σωστά"

Ότι πιο επικό είδαμε σήμερα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Τσαλίκης: Μιμείται την Μοιραράκη και ξαφνικά... -

Μια τέλεια ιδέα είχε ο Γιώργος Τσαλίκης που αποφάσισε να μιμηθεί την Δέσποινα Μοιραράκη και να πει και αυτός μερικά πράγματα για τις μπουχάρες. Ξαφνικά όμως βλέπουμε στο βίντεο και την ίδια να του δίνει συμβουλές και να τον "δικάζει" αφού, όπως ανέφερε δεν τα είπε σωστά.

Ένα απίστευτο βίντεο είδαμε σήμερα μέσα από την εκπομπή Φωλιά των Κου Κου. Σε αυτό ο Γιώργος Τσαλίκης μιλάει για τα χαλιά και τις μπουχάρες, μιμούμενος φυσικά την Δέσποινα Μοιραράκη. Ωστόσο αυτό που δεν περιμέναμε είναι ότι ο ίδιος έκανε και κλήση μαζί της, με αυτή να του λέει πως έχουν τα πράγματα με τα χαλιά.

Όπως του είπε η βασίλισσα τους είδους "δεν τα είπες καλά". Το βίντεο είναι απλά θεϊκό και εμείς λιώσαμε στα γέλια, όταν το είδαμε.

Να πούμε ότι ολόκληρο το βίντεο έχει ανεβάσει και στο δικό του Instagram ο γνωστός τραγουδιστής, που μας ράγισε την καρδιά με ένα άλλο ποστ που είχε κάνει.

Μετά την Δέσποινα Μοιραράκη και το επικό βίντεο που την μιμείται δείτε τι υπέροχο έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης

Μεγάλο Σάββατο και με τη ιδιότητα του αντιδημάρχου Περιστερίου, ο Γιώργος Τσαλίκης πήγε πόρτα σε πόρτα και δώρισε μερίδες φαγητού στους συνανθρώπους του. Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να μοιραστεί το γεγονός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια άκρως συγκινητική φωτογραφία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο χέρι χαμένη στις αναμνήσεις της , μόνη , μας άνοιξε το παράθυρο του σπιτιού της κι εμείς της δώσαμε το πασχαλιάτικο της φαγητό ... με μάτια γεμάτα δάκρυα μας ευχαρίστησε , μας έδωσε ευχές ... -Πως σε λένε παιδί μου ; -Γιώργο γιαγιά .. -Είχα κι εγώ ένα Γιώργο .. Δε τη ρώτησα πως και τι ... Της λέω μη στεναχωριέσαι.. έχεις άλλον ένα Γιώργο από σήμερα ...

Για εμένα η Ανάσταση έγινε ... Έγινε νωρίτερα .. Κάθε φορά που προσφέρεις .. η ψυχή σου ανασταίνεται ... Κι ο Χριστός χαμογελάει ... Χρόνια πολλά .. Καλή Ανάσταση σε όλους Περήφανος για το δήμαρχο μας andreas_pachatouridis και για όλους τους συναδέλφους που σήμερα μοιράσαμε 1000 μερίδες γιορτινού φαγητού στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στο Περιστερι ... Στους συνανθρώπους μας που αύριο ίσως να είναι κι ένας από εμάς στη θέση τους ... Όλοι είμαστε ίσοι .. Το ίδιο τρωτοί .. το ίδιο ευάλωτοι ... Δώστε αγάπη ...»