Ατελείωτη Δήμητρα Αλεξανδράκη - Κοιμήθηκε και πάλι στο live της

Απίστευτα πράγματα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ατελείωτη Δήμητρα Αλεξανδράκη - Κοιμήθηκε και πάλι στο live της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τα όσα κάνει τον τελευταίο καιρό στο Instagram, είναι πραγματικά ατελείωτη, μιας και χθες βράδυ κατάφερε και πάλι να αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια ενός live που έκανε για να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το μοντέλο έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και γι' αυτόν τον λόγο επιλέγει να κάνει πολύ συχνά live προκειμένου να έρχεται σε επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους, να συνομιλεί μαζί τους και να τους λύνει απορίες σχετικά με την ίδια.

Λίγο καιρό πριν η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια ενός live που έκανε, με τον κόσμο του Instagram να οργιάζει με σχόλια του τύπου: «Έχω κοιμηθεί με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, θα σέβεστε». Η ώρα βέβαια ήταν προχωρημένη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη νύσταξε, με αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί

Το μοντέλο το αντιμετώπισε φυσικά με πολύ χιούμορ και την επόμενη μέρα, έχοντας συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη, έκανε repost τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων και απάντησε μέσω Insta Story.

«Παιδιά δεν γίνονται αυτά αλήθεια. Έμεινε πέντε ώρες ανοιχτό το live. Πρέπει να είμαι ο μοναδικός χρήστης του Instagram που έμεινε πάνω από μια ώρα και δε με κατέβασαν. Που να το φανταστώ;… Εντάξει εγώ που κοιμάμαι, εσείς που καθόσασταν και με βλέπατε να κοιμάμαι; Κλαίω. Σας αγαπώ ρε εντάξει» είχε γράψει τότε στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Έλα όμως που το "κακό" έγινε ξανά χθες βράδυ

Το μοντέλο χθες το βράδυ θέλησε για ακόμα μία φορά να μιλήσει με τους followers της, ωστόσο όπως φαίνεται την έπιασε και πάλι νύστα και έτσι αποκοιμήθηκε ενώ περίμενε τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Αποτέλεσμα ήταν το live να έχει μείνει ανοιχτό μέχρι σήμερα το πρωί και αρκετό κόσμο να την παρακολουθεί σχολιάζοντας.

Δήμητρα Αλεξανδράκη live instagram