Λένα Δροσάκη: Η γλυκιά φωτογραφία που τράβηξε ο Μπουρδούμης - Που πήγαν;

Είδαμε την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λένα Δροσάκη: Η γλυκιά φωτογραφία που τράβηξε ο Μπουρδούμης - Που πήγαν;

Μια γλυκιά φωτογραφία τράβηξε την αγαπημένη του Λένα Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Που πήγε το αγαπημένο ζευγάρι που θα φέρει σύντομα το παιδάκι του στον κόσμο;

Για βόλτα βγήκε η Λένα Δροσάκη μαζί με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος ανέβασε και μια φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Λενα Δροσάκη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς είναι στο πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα φέρει στο κόσμο το παιδάκι της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Ήδη έχουν ανεβάσει φωτογραφίες στις οποίες είδαμε την φουσκωμένη της κοιλίτσα, και τα μάτια μας κάνανε "καρδούλες".

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο μένει και αυτό στο σπίτι λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού. Άλλωστε η Δροσάκη λόγω και της εγκυμοσύνης της προσέχει περισσότερο αυτό το διάστημα, όπως όλες οι μέλλουσες μανούλες.

Τώρα ο καλός της έκανε μια ανάρτηση και μας έδειξε την φωτογραφία που την τράβηξε στην βόλτα που έκαναν. Το στιγμιότυπο είναι πολύ γλυκό ενώ έχουν βάλει στα αγγλικά το hashtag "δεν είσαι μόνος".

Λένα Δροσάκη έγκυος σε βόλτα

Μετά την φωτογραφία δείτε και την αποκάλυψη που έκανε ο Μπουρδούμης για τον γάμο του με την Λένα Δροσάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης «Μένει Σπίτι» και μίλησε στο Πρωινό για την εμπειρία αυτή. Τι δήλωσε για τη σύντροφο του και το παιδάκι που περιμένουν και τι είπε για το θέατρο και το μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη.

"Μιλάμε για την κυρία Βένια Καραγιάννη, η οποία πέρα από πολύ καλή φίλη, είναι και η μέλλουσα κουμπάρα μου. Για το γάμο θα πληροφορηθεί, δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά, να είναι στην ώρα της εκεί που πρέπει και την αγάπη της. Το μωράκι θα έρθει τον Αύγουστο. Όλο αυτό το άγνωστο και σε σχέση με τις εγκύους μας φοβίζει, είναι αγχωτικό, δεν ξέρεις πόσο μπορεί να επηρεάσει" είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, που μας έδειξε και το σπίτι του λίγο πριν γίνει μπαμπάς.