Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό το νούμερο λέει η ζυγαριά της - Πήρε κιλά στην καραντίνα;

"Μείναμε" μόλις το μάθαμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό το νούμερο λέει η ζυγαριά της - Πήρε κιλά στην καραντίνα;

Η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagra, ποιο είναι το ακριβές νούμερο που λέει η ζυγαριά της αυτόν τον καιρό, ενώ δε δίστασε να πει πως κατά την καραντίνα πήρε μερικά κιλά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να περάσει λίγο δημιουργικά το χρόνο της και έτσι θέλησε να έρθει σε επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι ώρες στο σπίτι περνάνε αργά και γι΄αυτό το λόγο η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθεί καθημερινά να βρει νέες ασχολίες προκειμένου να ροκανίσει για λίγο το χρόνο και να περάσει την ώρα της στην καραντίνα.

Χωρίς να χάσει λοιπόν καθόλου χρόνο, ξεκίνησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A από αυτά που συνηθίζουν να κάνουν οι celebrities. Άλλωστε, η Κατερίνα Καινούργιου έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι φροντίζει να βρίσκεται σε διαρκή αλληλεπίδραση με τους followers της.

Μεταξύ άλλων λοιπόν δέχθηκε και την ερώτηση που έχουμε δει να "παίζει" όσο καμία άλλη σε αυτό το παιχνίδι ερώτησης - απάντησης και δεν είναι άλλη από το πόσα κιλά είναι.

Η παρουσιάστρια έδειξε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να απαντήσει και ξεκαθάρισε πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας έχει φάει λίγο παραπάνω και γι΄αυτό έχει πάει στα 61 κιλά.

Κατερίνα Καινούργιου κιλά

Παράλληλα αποκάλυψε και τι έχει σπουδάσει

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να βλέπουμε ανελλιπώς την Κατερίνα Καινούργιου στην τηλεόραση, ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τι έχει σπουδάσει η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Στο πλαίσιο του παιχνιδιού που έπαιξε λοιπόν με τους διαδικτυακούς της φίλους, κλήθηκε να το απαντήσει και αυτό, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει πως είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Κατερίνα Καινούργιου σπουδές

Φαίνεται λοιπόν πως τα media είναι στο αίμα της, ενώ μάθαμε τι έχει σπουδάσει και η Kate Middleton!