Θα σας πέσει το σαγόνι με τη θέα που έχουν στο σπίτι τους Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης

Εκεί περνάνε την καραντίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα σας πέσει το σαγόνι με τη θέα που έχουν στο σπίτι τους Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης

Είναι σίγουρο πως μόλις δείτε τη θέα που έχουν στο σπίτι όπου συγκατοικούν, η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Μιχάλη Χατζηγιάννη, θα σας πέσει το σαγόνι μιας και πρόκειται χωρίς αμφιβολία για κανονικό παράδεισο.

Οι μέρες στην καραντίνα συνεχίζονται και μαζί με όλους εμάς που μένουμε στο σπίτι και περιμένουμε καρτερικά να τελειώσει αυτή η ιστορία προκειμένου να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας, το ίδιο κάνουν και οι celebrities που μένουν μέσα προκειμένου να προστατευθούν οι ίδιοι και να προστατεύσουν τους γύρω τους από τον κορωνοϊό.

Σήμερα λοιπόν, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ πόζαρε στο μπαλκόνι του πανέμορφου σπιτιού της, φορώντας το κόκκινο κραγιόν της.

Να πούμε πως η αγαπημένη παρουσιάστρια συγκατοικεί με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τον οποίο σε κάθε εμφάνισή τους δείχνουν να είναι full in love!

Η Ζέτα Μακρυπούλια λοιπόν ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους με μία όμορφη ανάρτηση από το μπαλκόνι της.

«Είπα να βάλω ένα κόκκινο κραγιόν, να σας ευχαριστήσω για τις ευχές! Γιορτή στο μπαλκόνι με τις μαργαρίτες!», ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τις προηγούμενες μέρες, η Ζέτα Μακρυπούλια μας έδειξε τον κήπο της

Φέτος για πρώτη φορά η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πέρασαν ένα τελείως διαφορετικό Πάσχα, όπως και βέβαια όλοι μας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το ζευγάρι έμεινε στο σπίτι του και μέσα από μια φωτογραφία είδαμε τον καταπράσινο κήπο τους.

Οι δυο τους πέρασαν τις ημέρες των εορτών του Πάσχα οι δυο τους στο σπίτι, αφού λόγω του ιού απαγορευόταν να πάνε στις οικογένειες τους. Για αυτό όπως θα δείτε και παρακάτω έμειναν σπίτι και πέρασαν την Ανάσταση φορώντας τις ρόμπες τους.

Ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια άλλη φωτογραφία της. Συγκεκριμένα, από τον πανέμορφο κήπο του σπιτιού τους που είναι μέσα στο πράσινο και τα δέντρα.

«Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη! Αγάπη και φως!Εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να είμαστε όλοι αγκαλιασμένοι σφικτά!! Σήμερα που θα φάτε καλά μην ξεχάσετε να ταΐσετε με ότι περισσέψει και τα αδέσποτα της γειτονιάς σας», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτηση της η ηθοποιός - παρουσιάστρια η οποία πόζαρε όλο χαμόγελο στο φακό.